Közép-Európa Beatles múzeuma Egerben

Eger

All You Need Is Love

EGER : LÁTNIVALÓK, NEVEZETESSÉGEK

 

 

Eger Látnivalók – egri látnivalók Eger, Heves megye székhelye, az Észak-Magyarországi-régió megyei jogú városa.

Eger a török idők óta ismert fürdőváros. Hazánk műemlékekben gazdag barokk ékszerdoboza, kiemelt oktatási és kulturális központ. A régió második legnépesebb városa (Kb. 54.500 fő). A tengerszint feletti magasság: 165 m.

A város környéke már az őskorban is lakott volt. Nevének eredete, többek szerint az éger(fa) szóból sz ármazik, ugyanis a mai napig több nagyobb területű égeres található a várost körül ölelő területeken. Budapestről az M3-as autópályán kicsivel több, mint másfél óra alatt meg lehet tenni a 135 km-es távot. Eger látnivalókban rendkívül gazdag város.

  

Az egri borvidék

 Eger Látnivalók – egri látnivalók

Az egri borvidék a legjelentősebb magyar borvidékek egyike, a középkor óta gazdag hagyománnyal rendelkezik. Az Egri Bikavér külföldön is ismert márkané v. A 22 160 hektár (ebből 18  302 ha I. osztályú) teljes területéből napjainkban mintegy 6000 hektár a szőlőültetvény. Eger mellette, további 19 község tartozik hozzá. A vidék ökológiai adottságai ugyan inkább a fehér boroknak kedveznek, mégis, épp egy vörös bor, az Egri Bikavér a térség ikonikus bora. Riolittufa talajba vájt pincékben, Eger föld alatti pincelabirintusában érlelődnek ma is a kiváló egri borok. A pincéken keresztül a föld alatt is bejárható a város.

A Szépasszony-völgyEger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területe. A név eredete nem tisztázott. Egyes elképzelések szerint egy híresen szép úrhölgyről kapta a nevét, aki meglehetősen kikapós életet élt. Szintén egy szép asszony annak a változatnak a főszereplője is, mely szerint ez az asszony itt árusította a borát a szőlőművelők és a parasztok számára. Olyan magyarázat is létezik, amely szerint a név egyenesen egy ősi vallási kultuszban gyökerezik, ugyanis a szerelem istennőjének bemutatott áldozat helye volt a völgy.

A ma közel 200 pincét számláló Szépasszony-völgy az elmúlt évszázadokban szorosan összekapcsolódott az egri borok hírnevével. Azon egri borok hírnevével, mely számos költőnket megihlettek már, például Petőfi Sándort, Vörösmarty Mihályt és Kányádi Sándort is. Ma már nem csak a borok miatt érdemes felkeresni a völgyet: számtalan szabadtéri program, a szabadtéri színpad a programjaival, díszpark, vásártér várja a vendégeket. Egy jó kis kulturális program, például a Beatles múzeum megtekintése után a legjobb levezetés egy pohár bor a Szépasszony-völgyben.

 

Eger történelmi háttere

 

Eger már a X. századtól lakott volt, sőt, a XI.századtól minden bizonnyal jelentős település lehetett, hiszen Szent István királyunk az első püspökségeinek egyikét itt alapította. A középkorban már a városhoz tartozott a teljes északkeleti országrész. A tatárjárás sajnos itt is megtizedelte a lakosságot, ezért is engedélyezte IV. Béla király a dúlás elmúltával kővár építését. A vár az ország három részre szakadása idején fontos végvári pozíciót töltött be.

Dobó István parancsnoksága alatt, alig több, mint 2100 védője, 1552-ben visszaverte a sokszoros erőfölényben lévő török sereget. Az ostrom történetét Gárdonyi Géza az Egri csillagok című híres művében dolgozta fel. 1596-ban újabb török ostrom következett, ahol Balassi Bálint és védői vereséget szenvedtek és így a város 91 éven át az Oszmán-Birodalom részét képezte.

A Rákóczi szabadságharc ideje alatt (1703-1711) Eger volt a felszabadult országrész központja. 1705-ös keltezéssel innen indult útjára az első magyar hírlap, az Igazmondó Merkúriusz (Mercurius Veridicus). A 18. század a fellendülés és virágzás korszakát hozta Egerbe. A különleges látnivalót ígérő barokk városképet Eger püspökei alakították ki. 1963-ban a várost védett barokk városnak nyilvánították. Ennek köszönhető, hogy a belváros nem lett elrondítva az oda nem illő szocialista-realista épületek látványával.

 

Egri turizmus

 

 

Eger számos látnivalót, kikapcsolódási és kulturális lehetőséget biztosít az odalátogatók számára. Számos múzeum, templom, kulturális intézmény és egy gyönyörű fürdő áll a turisták rendelkezésre. A vendégéjszakák számát tekintve Eger folyamatosan egyre jobban szerepel az idegenforgalmi adóbevallások kimutatásai alapján, ma már évek óta hazánk öt leglátogatottabb turisztikai célpontja között van.

 

Az egri vár

 

A magyar történelem és kultúra meghatározó jelentőségű vára. A város fölé magasodó falai között számos kiállítás tekinthető meg, amelyek meglátogatása során ezer év magyar kultúrtörténeti emlékeit, történelmi és művészeti látnivalóit fedezheti fel az érdeklődő.

Az egri Várhegyen a 13. században csak kisebb erősség volt. A Szent János evangélista tiszteletére szentelt, háromhajós, román stílusú székesegyházat föltehet ően Szent László király idején, a 11. század végén emelték. A magas kőfalakat a tatárjárás után, az országos újjáépítés részeként, az egri püspök parancsára emelték a püspökség védelmére.

A 16. század első felében külső és belső részre osztották, a védműveket Alessandro Vedani tervei alapján korszerűsítették. Eger élére 1548-ban nevezték ki Dobó Istvánt várkapitánynak. A török csapatok 1552 szeptemberében vették ostrom alá az egri végvárat, de a védők visszaverték próbálkozásaikat. Mire az ostromlók elvonultak a vár alól, a falak többsége súlyosan károsodott. Hiába erősítették meg újra, 1596-tól mintegy 100 évre török kézre került. Jelentős szerepet játszott a II. Rákóczi Ferenc vezette szabadságharc idején, de ekkor már csak a belső vár állt. A vár ezután folyamatosan pusztult. Köveit széthordták a környékbeli építkezésekre.

A vár modern kori rekonstrukciója 2009-ben kezdődött, a 2014 végén zárult első ütemben készült el. A látogatók elől évtizedek óta elzárt Török kert rekonstrukciója, a vársétány, felépült a fegyvertár, befejeződött a közművek cseréje, és elkészült a Szép-bástya rekonstrukciója is. A 2016. május 8-án lezárult második ütemben az aknafolyosó meghosszabbításával a Dobó utca 12. szám alatti épületből is feljárás nyílt a várba. Az aknafolyosó egy része korábban is látogatható volt, ám annak déli vége még a vár 1596-os ostroma során beomlott, így ez a rész 420 év után lesz ismét járható. Az Egri Vár 2014-től Nemzeti Emlékhely, az 1552-ben a török sereg felett aratott győzelem kultuszhelyeként.

 

Egri templomok

 

Az egri egyházmegyét Szent István király alapította 1004-ben. A székesegyház a mai vár helyén épült, ám a történelem viharai többször lerombolták. Eger és az egyházmegye lakosságának jelentős növekedése tette szükségessé nagyobb templom építését, amelyet Telekessy István kezdett meg, majd Erdődy Gábor fejezett be 1727-ben. A 19. század elején az egri főpásztor érseki rangot kapott, ezután indult a mai bazilika épületének építése. Pyrker János László érsek Hild Józsefet bízta meg a kivitelezéssel. A főszékesegyház 6 évig épült, 1837. május 6-án szentelték fel. A főszékesegyház 1970-ben nyerte el a bazilika címet.

Eger Látnivalók – egri látnivalók

A Pyrker téren álló bazilika az ország 3. legnagyobb egyházi épülete, egyedülálló látnivaló. 55 méter magas tornya mégis csak a második legmagasabb a városban, ugyanis a Dobó téren álló 57 méteres minorita templom a városháza tövében egy orrhosszal megelőzi azt.

   

 

 

 

Múzeumok

 – Az egyik leghíresebb látnivalója a műemlékké nyilvánított Egri várban kiállítottDobó István vármúzeum. Itt a hős végvári évek mindennapi életét, valamint a vár földalatti labirintus rendszerét ismerhetik meg a látogatók. A várban található az Egri képtár is, hazánk egyik legjelentősebb képzőművészeti gyűjteménye.– A Város a város alatt kiállítóhely az egykori érseki pincerendszerben található, bejárata a Bazilikához fölvezető lépcsősor mellett nyílik.– IdőalagútKopcsik Marcipánia– A Líceum épületében található, a Főegyházmegyei Könyvtár és annak Barokk terme– Az egyetem épületében található meg a Spekula Csillagvizsgáló és a Camera obscura…. és természetesen az Egri Road BEATLES MúzeumÁllandó egri rendezvények:

 • Egri Tavaszi Fesztivál (március vége, április eleje)
 • Agria Nyári Játékok (egész nyáron)
 • Erlau Táncfesztivál (július vége, augusztus eleje)
 • Az Egri Bikavér Ünnepe (július közepe)
 • Középkori Piactér (július vége)
 • Végvári vigasságok (július vége)
 • Fesztivál a barokk Egerben (július-augusztus)
 • Szépasszonyvölgyi Fesztivál (augusztus közepe)
 • Bormustra az egri Piacz-on (augusztus közepe)
 • Slow Film Festival /2007-ig Filmművészeti Nyári Egyetem/ (augusztus)
 • Agria Nemzetközi Néptánctalálkozó (augusztus vége)
 • Eger Ünnepe (szeptember közepe) – civil fesztivál
 • Egri Vár Napja (október 17.) – a vár összes múzeuma ingyenesen látogatható

Facebbok Reviews

Eger Látnivalók – egri látnivalók
5.0
powered by Facebook
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Katerina Czeglédi
2019-11-16T21:42:47+0000
Felülmúlta a várakozásaimat. Nagyon köszönjük, óriási élmény volt!❤️🥰 Azóta is a hatása alatt vagyok. Köszönjük az úri embernek aki végigvezetett minket a múzeumon, jó volt igazán hallgatni minden egyes szavát🙈read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tasi Feco
2019-11-11T17:35:52+0000
Nagyon jó!!! Ajánlom minden Beatles rajongónak!!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Koselka Csaba
2019-11-09T19:35:48+0000
Nagyon szépen kidolgozott és összegyűjtött tárgyak. Érdekes és interaktív kiállítás. Ajánlom mindenkinek
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Nikolett Füzesi Rásóné
2019-11-02T14:49:22+0000
Sok érdekességel teli, hangulatos kiállítás!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tóth Balázs
2019-09-30T09:21:31+0000
Most pénteken voltunk, 3 napja, csodás élmény Beatles rajongóként!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Végh Zsuzsi
2019-09-19T15:05:20+0000
szuper kiállítás, kedves tulajdonos. nagyon jó volt
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Sipike Krisztina Sipos Szabó
2019-09-19T12:52:20+0000
nagyon èrdekes èrdemes megnèzni
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Rudolf Kober
2019-09-19T07:20:39+0000
Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek aki Egerbe jár nézze meg.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kilácsko Kárász Erzsébet
2019-09-01T19:03:43+0000
Nagyon tetszett a kiállítás 😊 az egész kis csoportunk nagy élményekkel távozott 😊külön köszönet a sok információért ❣️read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Hegedűs Károly
2019-08-24T11:54:13+0000
Fantasztikus élmény volt a Beatles korába vissza menni!!! Mindenkinek aki kedvelte és most is kedveli, nagy élménybe lesz részük!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
András Ráski
2019-08-21T15:07:36+0000
Nagyon szuper hely!Rajongóknak kötelező!😉
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Robert Dłucik
2019-08-12T18:20:02+0000
Amazing place, created from the real passion! :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tulnerné Zsolt Ágnes
2019-08-06T15:05:48+0000
Egerben járva páratlan értékű élmény, hatalmas időutazás, nem szabad kihagyni. 😊
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Otis Tugwell
2019-07-24T22:34:06+0000
It has got a lot of interesting objects there and is pretty informative. They were also opened on a Sunday which allowed me to be able to check it out and that was cool.read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Orbán Rita Amál
2019-07-24T18:50:29+0000
Nagyon kedvesek,rengeteg a látnivaló, nagyon hangulatos.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Milesz-Horváth Brigitta
2019-07-20T11:37:14+0000
Csodás időutazás volt! 🎼🎧 Köszönjük! ❤️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Christopher Stanley Werner
2019-05-28T09:29:52+0000
The best Beatles museum in Europe! The Beatles Fan Club in Lublin - Reactivation (Poland) recommend :) <3 (y) https://www.youtube.com/watch?v=DZKdzTOQ0k4read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Sue Elizabeth Garry
2019-05-14T15:15:27+0000
Len was impressed by the museum ; good collection of items
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Rita Borus
2019-05-13T11:42:11+0000
Fantasztikus. Hihetetlenül gazdag,élménydús mindent átölelő gyűjtemény. Szenvedély,imádat,megszállottság, odaadás és alázat van a hàttérben amit szinte érezni lehet a levegőben. Egy alkalommal fel sem fogható. Imádtam. Visszatérek. Hálásan köszönöm ezt az élményt 🙏❤😍read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csaba Protovin
2019-04-13T12:47:17+0000
Szuper a múzeum! Aki Egerben van, nézze meg!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Éva Szilvásy Pittroff Markóné
2019-04-11T15:38:31+0000
Európa legnagyobb Beatles gyűjteménye imádott városomban!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kata Orsolya Molnár
2019-03-25T08:04:17+0000
A legkirályabb gyűjtemény, akár egy egész napot el lehet molyolni, annyi érdekesség van!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Andi Kiss
2019-03-08T23:59:57+0000
Szuper hely. Nem csak Beatles fanoknak. 😉
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Mariann Kevevári
2019-03-03T06:51:11+0000
Félnapos program, ha a fantasztikus gyűjteményt szálanként végignézi a látogató! Interaktív, szórakoztató, nagyon tetszett!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gyula Tokai
2019-02-12T21:29:43+0000
A dicsőséges múlt és az értékek örökkévalosaga
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csaba Vilmosné Fekete
2019-02-09T09:59:41+0000
Minél többen menjetek el !!! Aki ismeri, azért, aki pedig nem, azért !
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Melinda Pinter
2019-02-03T16:13:46+0000
Elképesztő gyűjtemény, ától cettig minden megtalálható, ami a Beatlessel kapcsolatos. Látványos, interaktív. Legalább másfél órát szánjatok rá, úgy elmegy az idő, hogy észre sem veszitek. És nemcsak rajongóknak! Gratulálok a kiállítás szervezőinek!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zsanett Polgár
2019-01-06T18:33:17+0000
Totál elveszítettem benn az időérzékemet, pedig nem vagyok óriási Beatles rajongó, szimplán csak szeretem őket :) A kiállítás gazdag, informatív, hangos, rengeteg képpel, videókkal, évente lejátszható albumokkal, parókával, sikításmérővel 🤪, folyamatos kitekintéssel a nagyvilág eseményeire és mérhetetlenül sok, de ötletesen elrendezett ereklyével - imádtam <3read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Jávori Maresz
2018-12-29T23:20:19+0000
Minden ami Beatles - egyedi darabok, eredeti relikviák, izgalmas helyszínek, érdekes történelmi tények. Csak ajánlani tudom a rajongóknak! 😉read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Steve Virovecz
2018-12-26T19:27:22+0000
Zseniális helyszín, amit Egerben tett látogatás kapcsán kötelezően ajánlott. :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Nikula Pál
2018-12-16T04:52:43+0000
Beatles forever ! Minden idők legjobb együttese a BEATLES !!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tápai Júlia
2018-12-11T19:38:50+0000
itt aranyos kedves vendég látok --gazdag anyagú kiállítás láttam a napokban --tetszett --- sajnos Eger városában valahol elhagytam arany láncom kicsi jáde Buthával..read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Erzsi Fülöp Erzsébet
2018-12-05T17:31:48+0000
Ma voltunk ott. Szuper a kiállítás, csakúgy mint a film😊❤️
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Erzsébet Csípai
2018-11-18T17:28:22+0000
Igényes átfogó remek összeállítást láthattunk. Érdemes időt szánni a megtekintésére. Köszönjük.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Vincze Árpádné
2018-11-18T14:47:41+0000
Nagyon jó! Nagyon gazdag a gyüjtemény!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Matuska Timót
2018-11-11T14:35:44+0000
It's been an inspirational timetravel journey back to the 60s and 70s. You can see a lot of interesting Beatles products, of course listen to there music, there is even a room where you can play Beatles tunes on a real guitar with an amp. It's a must for fans :)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Erzsébet Jakab
2018-11-03T05:59:03+0000
Gazdag gyűjtemény, kortörténet, a mai kor technikájával tálalva. Fantasztikus élmény! Kilépve a múzeum ajtaján olyan “ kell meg visszmenni” érzés kerít hatalmába. Mert jó volt, ......read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Sándor Harmat
2018-10-30T16:53:28+0000
Nagy élmény volt. Ajánlom mindenkinek
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Anikó Holop Lászlóné Nacsa
2018-10-18T06:52:57+0000
Élvezet volt végigjárni a kiállítást.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Hoffner-Szonda Evelin
2018-10-18T06:22:17+0000
Nagyon részletes és tárgyi emlékekben is bőséges a kiállítás. Jó kis zenék szóltak nézelődés közben... :-) Igazán élveztük.read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Nikolett Lőrincz
2018-10-17T07:12:17+0000
Szavaim sincsenek rá, elképesztően hangulatos, színvonalas, profi kiállítás. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki Egerben jár!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Krisztina Kaszai
2018-10-07T11:06:31+0000
Kedvesek,készségesek és hatalmas gyűjtemény!Gratulálunk
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Szilárd Pilván
2018-09-27T08:15:32+0000
Felejthetetlen élmény, aki egy kicsit is szereti a Beatles-t annak kihagyhatatlan!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zoltán Lauscher
2018-09-16T11:33:27+0000
Hatalmas, végignézhetetlen, elsőre befogadhatatlan gyűjtemény, amitől végig futkározott rajtam a hideg. Látni kell!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Andrea Sastyin
2018-09-08T16:15:18+0000
Unbelievable place, incredible collection! Been an absolute pleasure to visit, talk to the collector himself, enjoy the unique atmosphere, the fantastic tasteful design of the place, and quality of the items shown are both stunning. Can only highly recommend. And I am not a Beatles fan.. Can only imagine the joy if a fan enters the place 🙂read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Pohoronszkiné Nagy Erika Katalin
2018-08-26T17:20:35+0000
Fantasztikus volt a kiállitás! Mindenkinek csak ajánlani tudom! aki betêved Egerbe!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Orsolya Bogár
2018-08-03T19:21:20+0000
Fantasztikus időutazásban volt részünk, csodálatos élmény volt!!! ��� Ha nem érkezett volna el észrevétlenül a záróra, még azóta is a sikító masinát tenném próbára... �read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Marika Nyitray Tamásné
2018-07-26T14:55:23+0000
Nagyon összeszedett, szuper gyüjtemény. Mindhalálig BEATLES!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Réka Nyitray
2018-07-26T14:50:47+0000
Csodás gyűjtemény, napokig tudnám nézegetni, és a személyzet is nagyon kedves! :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Miklós Henrietta
2018-07-19T19:12:15+0000
Szuper hely!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Enikő Bertók Csölle
2018-07-12T20:33:54+0000
Nagyon szinvonalas kiállítás!!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
József Marsi
2018-07-09T08:53:23+0000
Elképesztően profin összeállított kiállítás! A pince, ahol a filmvetítés van, a Cavern Club hangulatát idézi vissza. Majd onnan két szinten keresztül láthatunk mindenféle Beatles ritkaságot, az eredeti hatvanas években készült Beatles tárgyaktól kezdve az acetát lemezekig. Interaktív, keverhetsz Beatles albumot, játszhatsz a Rockband játékon, közben filmvetítések mennek, digitálisan Beatles újságokat lapozgathatsz, miközben Beatles zene szól és így tovább. Rajongóknak szigorúan kötelező! : )read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Anna Podkościelna-Cyz
2018-06-30T13:37:42+0000
Świetne miejsce! POLECAM!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Máté Garajszki
2018-06-26T12:47:54+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Karancsi Balázs Tamás
2018-06-17T13:11:50+0000
Elképesztő gyűjtemény...!!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zsuzsanna Bálint
2018-05-28T19:18:31+0000
Fantasztikus kiállítás! Imádtam az egészet!! Ezt mindenkinek látni kell!! :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gergely Sinka
2018-05-18T12:25:46+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Sinka-Szabó Dóra
2018-05-18T10:10:07+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
László Futó
2018-05-16T10:39:56+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zoltán Fülöp
2018-05-15T11:07:22+0000
Csodálatos gyûjtemény, jól éreztem magam.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Fruzsi Fodor
2018-05-12T05:59:18+0000
Tegnap volt szerencsém végre megnézni a múzeumot! Imádtam ! Eltudtam volna lenni ott egésznap! � További sok sikert kívánok!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Glück Gábor
2018-05-05T05:40:00+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Arnold Hőbe
2018-05-02T15:35:50+0000
Zseniális.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Eszter Hakucsák
2018-04-30T21:48:52+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kocziszky Nóra
2018-04-30T19:22:18+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tibor Egervári
2018-04-21T10:36:06+0000
Gondoltam bemegyünk,körülnèzünk,kijövünk,itt is voltunk.Aha.Beszarás!!!Top 5 !!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Iván Stella
2018-04-15T11:01:53+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Péter Laufer
2018-04-10T09:40:08+0000
Már jártunk ott, szuper volt, nosztalgiáztunk!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Dóka Brigitta
2018-04-02T19:52:07+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Vámos Zsolt
2018-04-02T17:20:10+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Dodi Dudas
2018-03-31T16:07:41+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Antónia Pongrácz
2018-03-31T12:05:35+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gergő Ostorházi
2018-03-29T06:32:35+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kulcsár Gabriella
2018-03-28T19:26:02+0000
Kihagyhatatlan, jó program! Valóságos időutazás tényekkel, a jó Beatles számokkal, és természetesen a kiállítást vezetőkkel, akik mindent tudnak az együttesről! Mindenkinek ajánlom!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Anikó Nagy
2018-03-28T10:24:56+0000
Hihetetlenül klassz gyűjtemény! Ezalatt az egy órás történelmi utazás alatt rengeteg új érdekességet tanultam. Izgalmas, színes kiállítás, remek délutáni program! A Tulajok szimpatikusak, szívesen mesélnek, nagyon szórakoztatóak! :) Mindenkinek szívből ajánlom!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Judit Murányi
2018-03-18T05:59:39+0000
Csoda jó kis hely, óriási kiállítási anyaggal, igényesen és érdekesen összeállítva.Csak ajánlani tudom mindenkinek aki arra jár.read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Erzsébet Szabadosné Tamási
2018-03-17T18:13:41+0000
Nem túl nagy reményekkel léptem be az ajtón. Egy átlagos, 50 árnyalatos szürke kiállításra számítottam. � Óriásit tévedtem. A "túravezető" közvetlensége, nyitottsága, igen alapos Beatles-tudása magával ragadott bennünket, mindamellett, hogy a starter kisfilm és a kétszintes tárlat is igen izgalmas, gazdag és igényes volt. Nem vagyok egy fanatikus Beatles rajongó, de ezt kár lett volna kihagyni. �read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Georgina Fáklya
2018-03-16T14:54:28+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Radoslaw Gil
2018-03-15T15:10:26+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Viktor Tumbász
2018-03-07T10:10:05+0000
Nagyon színvonalas, csodás gyűjtemény! :-) Respekt!!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Les Gábor
2018-03-06T16:58:28+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ági Meszáros
2018-03-06T16:54:58+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zsuzsa Vass
2018-02-22T20:51:25+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zoltan Halasz
2018-02-19T08:12:51+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Mátrai Ilona
2018-02-17T09:45:00+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
István Földi
2018-02-16T13:56:03+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Attila Lőrinczy
2018-02-13T16:27:02+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gábor Korbely
2018-02-11T17:16:43+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zbigniew Hoczyk
2018-02-01T05:11:29+0000
�Tak trzymać
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Nagy Hajnal
2018-01-28T19:13:38+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Oláh-Jaksa Gabi
2018-01-28T13:23:43+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Földes Máté
2018-01-28T11:17:25+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Peterdi Márton
2018-01-28T09:01:34+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zsuzsanna Vass
2018-01-24T18:28:40+0000
Egy szuper hely, csodálatos időutazás! Méltó emlékhelye a Beatlesnek, és annak a hatalmas, csupa szív, csupa szeretet korszaknak, amit a négy gombafejű géniuszunk meseszép zenéje és egy békés, igazságos, emberhez méltó világért folytatott harcai fémjeleztek. Melyhez világszerte lelkesen csatlakozott a Beatnemzedék, mely fenekestől forgatta fel az életünket, emberibbé téve az akkori világot. Szelíd, erőszakmentes világforradalmukkal méltán nyerve el a történelemtől a Nagy Generáció - címet. Emlékeik, értékeik, eszmeiségük nem is kerülhetett volna avatottabb kezekbe, nem is találhatott volna féltve őrzőbb szívekre, mint az Egri Road Beatles Múzeum megálmodói, működtetői, valamint a lelkes rajongótáboruk, közönségük srácai!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Róbert Weiler
2018-01-22T06:08:58+0000
Szuper hely! Egerben kötelező program. :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Dubányi Adrienn
2018-01-03T15:39:49+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Magdalena Komo
2018-01-02T20:56:09+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Katona Ferencné
2018-01-02T20:18:04+0000
A 2018-s évet itt kezdtük a Férjemmel mivel ez nagy vágyam volt. Fantasztikus gyüjtemény ,kedves kollégák, és egy kis időutazás �. Mindenkinek csak ajánlani tudom !�� Nagyon jó volt!!! Köszönöm szépen!!!! Boldog Új Évet és további sok sikert!!!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Wojtek Matysek
2018-01-01T17:09:48+0000
Pasję autorow EGRI ROAD czujesz na kazdym kroku! W każdym słowie! Jestescie swietni!!! Wspanialy czas! Wspaniala podróż! Dziekujemy!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Jacek Makowski
2017-12-17T15:59:01+0000
Krótki film o historii tego bandu, również w języku polskim ;) dużo pamiątek i wspomnień. Obowiązkowe miejsce odwiedzin dla ludzi, którzy kochają muzykę :)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tomy Major
2017-12-14T12:00:44+0000
Imádom a Beatlest!!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Évi Gábor
2017-12-11T18:15:51+0000
Nagy várakozással mentünk a múzeumba.Nem csalódtunk,élmény volt megtekinteni.Ajánlom aki szerette a Beatlest,és módja van rá,menjen el és nézze meg!Gratulálunk a létrehozójának és jó egészséget a további gyűjtögetéshez!!!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bence Balogh
2017-12-04T19:08:30+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Fehérvári Zoltán
2017-11-22T11:21:48+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Szilvia Czinege
2017-11-17T18:09:25+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Beszteri Marianna
2017-11-17T16:25:30+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kornélia Fülöp
2017-11-17T16:15:02+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Judit Szabó
2017-11-17T15:52:35+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Lívia AT
2017-11-15T15:15:13+0000
Egyedülálló, interaktív gyűjtemény, sok ritkasággal. Igazán világszínvonalú összeállítás, ahol még az igazi beatlemániákusok is találnak csemegét. Must see :)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Lénárt-Hegymegi Hencsi
2017-11-12T16:18:14+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kis Csaba
2017-11-11T17:23:50+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gyula Polyák
2017-11-07T13:48:54+0000
Klasz kis rajongói múzeum, kedves emberekkel. A zene viszont lehetne hangosabb. ;-)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Nóra Bartolák
2017-11-07T13:23:54+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Vizy Domonkos
2017-11-07T10:45:43+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Grzegorz Babut
2017-11-02T08:14:44+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Hirsch Veronika
2017-11-01T15:40:04+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bernadett Szilasi
2017-10-28T17:15:11+0000
A fiúk történelmet írtak, és ezt így bemutatni különleges élmény volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki Egerben jár hogy ezt a múzeumot feltétlenül nézze meg, nem fog csalódni.read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Jacek Muszkiewicz
2017-10-28T11:32:52+0000
Stara miłość nie rdzewieje-THE BEATLES
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Boros György
2017-10-26T11:24:38+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tia Lettiem
2017-10-25T12:04:14+0000
Felejthetetlen élményt nyújtott számomra! A hely hangulatos, a kisfilmmel kezdődően elvarázsol és néhány órányi időutazás veszi kezdetét..:) Köszönöm!!! :)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Júlia Aszódi
2017-10-16T13:08:04+0000
Egyedülálló gyűjtemény. Szinte felfoghatatlan, hogy lehetséges ennyi mindent összegyűjteni. Magával ragad és sikerül közelebb jutni ahhoz, hogy megértsd, mi ölelte/öleli körbe az egész Beatles zenekart. Meg kell nézni! A lehetőség adott... ;)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Nikii Felhősi
2017-10-16T12:56:07+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bence Csaba Nagy
2017-10-15T13:13:19+0000
Akit egy kicsit is szereti a Beatlest, annak kotelezo! Nagyob interaktiv es otletgazdag, informativ, reszletgazdag,teli egyedi relikviakkal. must see!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Anna Rénes
2017-10-13T19:56:14+0000
...Igazából nem is tudok erre a múzeuma kifogásolhatót mondani, teljesen megfelel annak, amit "ígér", abszolút meg lehet ismerni a Beatlest itt - akár korábbi ismeretek nélkül is -, a legtöbb múzeumokra jellemző tiltott dolog itt szabad, lehet hangosan zenét hallgatni, megemlékezni, bizonyos műtárgyakat tapizni, énekelni, sikítani, gitározni, hajstílust váltani pár másodpercre vagy ameddig szeretnénk... Az ember itt igazán szabad lehet, miközben komplex Beatles-tudást fejleszt ki magának. Ami még szintén nagyon tetszett, az az, hogy átfogóan tekint a történelemre, nem csak a Beatles-sztori mutatkozik meg, az egész világot meghatározó politikai változásokról is olvashatunk a falakon, miközben nyomon követhető a zenekar életútja. Értékelésem már csak a hihetetlenül kedves dolgozók miatt is ÖT CSILLAG!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
László Rénes
2017-10-13T18:03:02+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Jenő Tóth
2017-10-09T09:00:07+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ozvald Zsuzsa
2017-10-08T19:28:13+0000
Fantasztikus gyűjtemény, különleges "ereklyék", igazi csemege minden Beatles rajongónak. A tulajdonosok is nagyon kedvesek, látszik, hogy szívük-lelkük benne van az egészben. Az esti előadás is nagyon érdekes volt, no meg a koncert is szuper. Köszönjük!!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Vivien Farkas
2017-10-07T17:30:30+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Justyna Paszkowska
2017-10-05T17:42:52+0000
A great place with an incredibly friendly approach towards visitors. I highly recommend seeing this collection during a stay in Eger.read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zbigniew Sendek
2017-09-30T18:39:14+0000
Super miejsce. Ciekawie pomyślane. Mili i kompetentni ludzie obsługujący zwiedzających. Można robić zdjęcia.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ákos Gergely
2017-09-30T11:00:33+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bernadett Baranyi
2017-09-29T11:52:23+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tamás Vigh
2017-09-21T14:44:30+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kiszely Flóra
2017-09-21T14:40:14+0000
Az egri Beatles múzeum egy valóságos kincsesbánya a rajongók számára! Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeret Beatles-mütyüröket nézegetni, érdekességeket olvasgatni a zenekarról, sikongatni a kedvencei után vagy akár a "gombafejűek" nótáit játszani. Nekem a Sárga Tengeralattjáró szoba volt a kedvencem. :) Köszönjük az élményt!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Attila Halmosi
2017-09-14T11:46:25+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Jenníí Oláh
2017-09-10T09:11:46+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Orsolya Kerekes
2017-09-09T14:20:51+0000
Nagyon jó hely. Soha nem láttam még ilyen jó kiállítást. :) �
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Rózsa Bakosné Bimbó
2017-09-02T13:16:46+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kohári Beáta
2017-08-27T14:39:06+0000
Nagyon jól éreztük magunkat!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kaldenekkerné Gerda
2017-08-27T11:00:29+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Chaba Deme
2017-08-25T17:36:02+0000
Nagyszerű! Great museum! Чудесный музей! :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Mónika Meggyesi
2017-08-24T19:26:24+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Fédra Dobosné Lajhó
2017-08-23T14:34:13+0000
Nagyon kíváncsi voltam a múzeumra. Csupa jót olvastam róla. Nem csalódtam, nagyon élveztem. Tetszett, hogy egy kisfilmmel indul az egész. Ráadásul a Shea Stadion beli koncertet imádom. Tök jó fej volt az idegenvezető is látszik, hogy imádja a "fiúkat". Összeségében hihetetlen, de élmény volt!�read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csokán András
2017-08-18T12:45:29+0000
Eger egyik legjobb helye, főleg, hogy Beatles Múzeum. Aki minden részletre kíváncsi és jól is akar szórakozni, akkor ide jöjjön. Van minden, film, zene, poszter, ps3 gitárhero és rengeteg emléktárgy. Én egy zenedobozt vettem.read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ivett Laura Szilágyi
2017-08-18T12:17:57+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Antal Ruff
2017-08-16T15:59:44+0000
nagyon tetszet föleg hogy fel vehettük a fellépö ruhákat sok fotot csináltunk ja és film vetitéssel kezdödöt az egész kiállitás vettünk polokat a nejemmel töbször viseljük Pécsen mégegy szer köszi hogy láthattuk a kiállitástread more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Brigitta Kinga Schvéd
2017-08-15T22:42:48+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Loretta Bodó
2017-08-15T13:33:31+0000
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Fantasztikus élmény volt!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Andi Kazsoki
2017-08-14T21:01:24+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Erika Bánkúti
2017-08-14T10:59:08+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zsolt Lenti
2017-08-14T10:36:12+0000
Simply wonderful! � Billy-nek pedig üzenem, hogy YNWA!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gibiczer Dóra
2017-08-12T14:05:14+0000
Egy féltett álmom vált valóra. Szerdán megnéztük a kiállítást. Örök élmény marad! :) Csak gratulálni tudok hozzá. Bátran ajánlom Mindenkinek, hogy nézze meg.read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Békéssy Klára
2017-08-12T11:01:14+0000
Nagyon tetszik! Mindenkinek ajánlom, aki szereti a Beatlest! És mindenkinek ajánlom, hogy szeresse a Beatlest :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gabriela Męcik
2017-08-11T15:29:50+0000
Super miejsce. Warto zobaczyć.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Árvai József
2017-08-11T12:11:35+0000
Jópofa hely de túl drága, és egy picit hiperaktív volt az uriember aki körbe akart vezetni.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Máté Gábor
2017-08-08T10:44:09+0000
Professzionális az egész múzeum, a gigantikus gyűjteménnyel együtt!!! Nagyon jól éreztük magunkat! Nem Beatles rajongóknak is hatalmas élmény, csak ajánlani tudom mindenkinek ;)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
László Kovács
2017-08-07T13:58:35+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Vida József
2017-08-05T12:51:11+0000
Nagyon jól összeállított anyag. Látszik a ráfordított munka. Klassz élmény volt.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ildikó Márton
2017-08-04T20:52:54+0000
Fantasztikus élmény volt látni a rengeteg relikviát amik nagyon jól rendszerezve egy időutazás érzését adják. Ezt leírni/elmondani nem lehet, látni kell!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Fülöp Gabriella
2017-08-03T18:10:14+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kőműves Balázs
2017-08-01T09:41:23+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tóth Csilla
2017-07-31T18:31:30+0000
Igazán különleges múzeum! Fantasztikus gyűjtemény. Azt hiszem, egyszer nem elég megnézni...
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kapusi Éva
2017-07-27T12:20:24+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tímea Dali
2017-07-25T09:24:05+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Emily Szabados
2017-07-23T10:58:03+0000
Csudajó volt:)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zsolt Berényi
2017-07-23T10:52:00+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Michael Zimmermann
2017-07-22T12:44:23+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Éva Czókoly
2017-07-18T10:05:57+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Orsolya Hajdu
2017-07-18T09:58:29+0000
Hiánypótló kiállítás! Köszönjük, hogy megnézhettük!!! ;)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tomáš Cseh
2017-07-16T15:48:06+0000
Legjobbak vagytok!!! :) :) :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bettina Bodrogi
2017-07-14T20:42:19+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Brancsek Csaba
2017-07-14T15:01:58+0000
Mint 67-es kicsit későn születtem... De gyerek korom meghatározó zenei irányzatává vált... A Múzeumról meg annyit... Ideköltözöm...read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ewa Drozd-Pokorska
2017-07-13T20:48:30+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gácsik Dénes Frigyes
2017-07-12T16:07:25+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Petró Angéla
2017-07-09T07:45:49+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bódiné Nagy Johanna
2017-07-08T18:30:57+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Marta Skowronska
2017-07-07T14:51:24+0000
A must see in Eger, surprisingly big collection of Beatles memorabilia, it will take you to a fantastic journey in time, you can spend there many hours watching videos, listening to live and studio recordings and learn the history of the Beatles from the very beginning through "beatlemania" to the band's end. The owner has done a great job in creating such an amazing place, you will not regret visiting this museum. THANK YOU!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Balázs Takács
2017-07-06T13:23:20+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Philippe Fegey
2017-07-04T06:43:39+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Thomas Syweltheos
2017-06-29T17:11:11+0000
..Nem csalódtam, ezt vártam !!! GRATULA
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Dankó Csaba
2017-06-25T18:10:17+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zsuzsanna Kamilla Incze
2017-06-24T16:40:54+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csabi Danko
2017-06-24T11:11:00+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Jenő Borbély
2017-06-17T08:47:37+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bálint Kocza
2017-06-14T11:14:58+0000
Fless volt�
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Halmai Oliver
2017-06-09T13:11:56+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kalauz Erzsébet
2017-06-01T17:08:28+0000
Hatalmas, jól összeválogatott anyagot láttunk nagyon szakavatott, lelkes kisérővel. Sajnos idő hiányában még sokminden kiolvasni való maradt Feltétlenül visszatérünk. Gratulálok a remek gyűjteményhez :-)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Mazán Tibor
2017-05-28T12:16:09+0000
Kissé szkeptikusan érkeztem s kellemesen csalódtam ..:) a "filing " páratlan ..:) Ajánlom mindenkinek .
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Szabó Katalin
2017-05-23T12:38:10+0000
Igényes, egyedi, értékes, átgondolt kiállítás lelkes vezetéssel. Hogy miért az 5 csillag...:) Ezer hála...
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Róbert Turcsek
2017-05-23T04:40:32+0000
Ezt látni kell mindenkinek!�
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ádám Lengyel
2017-05-13T10:14:40+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Beáta Görög
2017-05-12T10:24:52+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zsofia Antok
2017-05-09T13:55:31+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Szabolcs Millye
2017-05-08T07:46:06+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Mateusz Koza
2017-05-04T15:11:19+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Andrzej Koziarski
2017-05-02T09:26:58+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
János Hudu
2017-04-20T14:59:36+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Judit Nemes
2017-04-19T08:57:55+0000
Két óra időutazás. Nagyon jó volt.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Mező Edina
2017-04-18T09:14:06+0000
Nagy várakozással érkeztünk a múzeumba, s azt kell mondanom, nem csalódtunk! A kiállítás átgondolt, igényes kivitelű, izgalmas és csupa zene! A tulajdonos által készített filmet a Cavern Club hű másának boltívei alatt tekinthettük meg. A rövidfilm hangulatba hoz, megidézi a kort, melybe a Beatles-fiúk beleszülettek, gyermekkoruk és családjaik rövid bemutatásával szinte hiánypótló alkotásnak mondható. A tárlatvezető lelkesedése hamar átragad a látogatóra, mondandója rendkívül informatív, ugyanakkor humoros és lendületes. A kiállított tárgyak, relikviák, nagyszerű fotók időrendi sorrendben követik egymást, s a Beatles történetével párhuzamosan mindig jelen van az adott kor lényeges eseményeinek megidézése is, így valóságos időutazásban lehet részünk. Több interaktív ponton élhetjük ki rajongásunkat. Külön élvezet kipróbálni a "sikításmérőt", ami kijelzi, hány decibellel tudunk hangot adni a Fiúk iránti imádatunknak (persze itt a lányok az elsők). Tesztelhetjük magunkat Paul és Lennon gitárjainak élethű másán is, magunkra ölthetjük a Bors Őrmester lemezborítóján viselt ruhákat, s mindenhol tömérdek fotót készíthetünk. Bebújhatunk a sárga tengeralattjáróba is, szóval az élményeknek se vége se hossza. A lányom és én 4 és fél órát töltöttünk itt, de úgy érezzük, érdemes lenne visszamenni, mert volt ott még mit nézni, hallgatni, kipróbálni. Az ötletgazdának, az alkotóknak és az ott dolgozóknak csak gratulálni tudok, minden elismerésem, és köszönet az élményért! Baráti üdvözlettel:Mező Edinaread more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ágnes Roznár
2017-04-14T15:26:53+0000
Egy hely ahol akármerre nézek mindenhol Beatles fiúk�� Mennyország... Mikor megérkeztünk már rendkívül imponált, hogy az épület előtt szólt a Beatles zene. Ó, aztán az is nagyon jópofa volt, hogy a kis ajándékbolthoz ki volt írva, hogy "Beatles for Sale" :D A Cavern Club hihetetlen profin meg volt csinálva a kisfilm amit a túránk elején megnéztünk megalapozta a hangulatot.Rengeteg nagyon érdekes kiállítási tárgyat láthattam és a múzeum interaktív részei is ki voltak találva. De ezen kívül az nyűgözött még le nagyon, hogy a részletekre is mennyit adtak. A WC táblákon például jót nevettem. Hatalmas ötlet! :D A sárga tengeralattjáró, a Bors őrmesteres ruhák, a gitárok és az állandó zene <3 Csodálatos volt! A személyes kedvencem a sikításmérő volt. Beatles rajongó tinilányként kiélhettem rajongásomat, mind a sikításban mind pedig a fiúk képeinek csókolgatásában. És akármerre néztem mindenhol a Mesés Négyes vett körül, ott mosolyogtak rám a tündéri pofijukkal és varázsoltak el a legendás zenéjükkel. Végre senki nem szólt rám, hogy ne hallgassam hangosan a Beatles-t vagy, hogy ne sikítozzak, ha meglátom őket. Itt ez volt a feladatom <3 Szerintem ez a múzeum méltó a Beatles-höz, és az arra való tekintettel, hogy ők a világ legnagyobb zenekara, ez nagyon nagy szó! :) Ha szabadna, egy negatív kritikát is megejtenék, bár lehet, hogy ezt kritikának hívni erős túlzás, inkább csak megjegyzés: Lehetne több női szabású Beatles-ös póló, a legtöbb póló férfiaknak volt és nagyon fájt a kicsi szívem, hogy ott kellett hagynom a Sgt. Pepper's-ös pólót :D De összességében 6 csillagos a múzeum, köszönöm az élményt, puszi!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Mogyorósi Péter
2017-04-13T14:47:37+0000
Aki Egerben jár kihagyhatatlan! (A többi Halleban, Liverpoolban vagy Buenos Airesben.)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Simor Ferenc
2017-04-11T16:49:12+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Szendrei Mária
2017-04-10T06:43:52+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Szabolcs Sárkány
2017-04-08T12:14:38+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Péter Kovács
2017-04-03T08:53:46+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csaba Kiss
2017-03-31T20:56:00+0000
Már régóta szemeztem a múzeummal, de sosem volt időm bemenni. Most végre nem siettem. De volt egy kis bizonytalanság hogy mit is várjak tőle. Végülis csak egy csomó tárgy lesz ott. De a múzeum ehelyett picit elrepített arra a helyre amikor ezt a zenét hallgattam gyerekkoromban játék közben. Meg ahogy apukám és a nagybátyáim tekergették a magnót, cserélgették a szallagokat és mi ott ültünk velük és hallhattuk a zenét meg még sok más jó emlékhez és egy világba amit nem is ismerhettünk meg akkor.read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tamás Cserny
2017-03-29T18:24:50+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Luca Juhász
2017-03-26T11:44:34+0000
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük az élményt.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csabi Urban
2017-03-26T10:05:38+0000
Már lassan egy éve, hogy ott voltam, de még így is úgy gondolom, hogy maradandó emlékekkel lettem gazdagabb. Aki szereti és érdekli a Beatles, annak kihagyhatatlan. :)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Deák K-ed Ferenc
2017-03-25T10:44:04+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
István Boros
2017-03-15T10:48:23+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Edit Sztankó
2017-03-15T09:39:21+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ildikó Szendrey
2017-03-15T09:20:09+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Varga Alexandra
2017-03-14T10:54:31+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Timkó Mátyás
2017-03-14T07:07:13+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Lazsádi Ákos
2017-03-14T06:34:40+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Gabor Hegedüs
2017-03-14T06:19:17+0000
Gyerekekkel voltunk, azóta szeretik a Beatlest. :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Reggel Ferke
2017-03-14T05:51:14+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Sas Andrea
2017-03-11T19:00:46+0000
Régóta készültem már a Múzeumba, hihetetlen élmény, mindenkinek ajánlani tudom, érdemes egy fél napot legalább itt eltölteni. Jó kis családi program, kedves fogadtatás, még kedvesebb és humorosabb tárlatvezetésben lehet része annak, aki ide eljön. Messziről jöttünk, de a hosszú út azonnal feledésbe merült, ahogy beértünk és meghallottuk a dalokat és megláttuk a rengeteg képet, tárgyakat. Köszönöm a lehetőséget, további jó munkát, sok-sok látogatót kívánok Nektek!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Melinda Farkas
2017-03-11T18:05:08+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ica Szanyi
2017-03-06T09:56:10+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
András Korsós
2017-03-06T09:49:50+0000
Világszenzáció!Számomra No1!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csaba Attila
2017-02-16T00:09:33+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Anita Balázs
2017-02-14T13:30:17+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Kokas Ferenc
2017-01-24T22:10:54+0000
Hatalmas élmény volt. Minden Beatles Fan-nak kötelező :-)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Attila Nagy
2016-12-30T11:30:31+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ditke Beki
2016-12-20T07:49:00+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zalán Peterdi
2016-12-17T14:23:35+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bogi Valkó
2016-12-11T19:52:41+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Zita von Csákvári
2016-12-04T15:12:13+0000
Kihagyhatatlan � Még visszatérek �
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Milu János Emlékére
2016-11-30T18:04:06+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Őry Agnes
2016-11-27T18:33:18+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csaba Zámbó
2016-11-24T14:11:26+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Imre Lehoczky
2016-11-20T11:30:13+0000
Csütörtökön jártam a múzeumban , nagy utat tettem meg ! De mondhatom , hogy mindenek feletti érzés töltött el abban a két órában amit ott tölthettem ! Legszívesebben még ennyit töltöttem volna , de hosszú volt az út . Hatalmas tiszteletre méltó tisztelgés a 4 "GOMBAFEJŰ " irányába ez a múzeum , mert nélkülük ez a világ sokkal szegényebb lenne , és nem is ilyen !Köszönet ezért a tárlat vezetőinek , megalkotójának ! Mindenképp vissza zarándoklok még oda , és unokámat is feltétlen el fogom vinni ! Környezetemben mindenkinek elmesélem ezt a csodálatos élményemet !Köszönöm tisztelettel ! Tényleg minden teremben áhitattal hallgattam a dalokat , régen éreztem ilyen jól magam mint eme SZENTÉJBEN !!!read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Anikó Eszenyiné Bathó
2016-11-07T10:11:36+0000
Óriási élmény volt, köszönöm szépen!!!!!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Viktória Szabó
2016-11-05T17:58:47+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Rita Koczor-Dombi
2016-11-03T09:41:49+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
László Pintér
2016-10-30T15:31:59+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Anita Ferge
2016-10-27T14:22:21+0000
Csodálatos az egész! Profi tárlatvezetés, lelket gyönyörködtető az egész hely. Alig akartunk kijönni, háromszor jártuk körbe, mindent kipróbáltunk :) Biztosan vissza fogunk még menni. Köszönjük <3read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Szabó Tibor
2016-10-22T20:53:09+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Nagyné Szőlősi Gabriella
2016-10-07T09:53:23+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Köbliné Zakor Anikó
2016-10-02T15:21:48+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Köbli Gábor
2016-10-02T15:10:28+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ibolya Kaszáné Szabó
2016-09-27T16:15:16+0000
Egyszerűen imádtuk... :) Köszönjük.....csoda volt... hatalmas munka és kitartás....csak így tovább... :)
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Imre Kovàcs
2016-09-23T14:54:47+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bernadett Kőházi Kis
2016-09-20T14:55:28+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Juhász Anita
2016-09-18T18:29:23+0000
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Ildikó Vígné Bogár
2016-09-17T09:00:54+0000
Ez az a hely, ahova a látogató amint belép, benne a "szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.....". Minden szinten áradnak a Beatles dalok, a rengeteg érdekes látnivaló, a sok információ. Aki egyszer már járt itt, vissza fog vágyni! :-) Büszke vagyok arra, hogy ez a csoda Egerben van! :-) Köszönöm, Gábor a kitartásodat, :-) határtalan lelkesedésedet! :-)read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Tímea Verbovszki
2016-09-14T17:06:25+0000
Időutazás a hatvanas évekbe.... Egy alkalom kevés, hogy átéljük, mindenképpen vissza kell jönni! Köszönet a lelkes, profi tárlatvazetésért Istvánnak, hatalmas gratuláció a létrehozóknak, és fenntartóknak. A Beatles örök. <3read more
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Márton Czinkota
2016-09-12T10:50:45+0000
Next Reviews

Google Reviews

Eger Látnivalók – egri látnivalók
Magdalena Włodarska
09:28 18 Aug 19
The best Beatles museum anywhere! Magnificent collection of photos and souvenirs! Great organisation. Hope to get back there one more time!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
DouaPuncte G
08:23 07 Aug 19
Great museum... but a little expensive...as a student...it was overpriced to get in...and couldn't afford any souvenirs...800 Hungarian money for a guitar pick
Eger Látnivalók – egri látnivalók
flora michaels
16:53 25 Jul 19
a must see if youre in eger! lots of fun stuff to see with tons of info! lots of little niche stuff is on display like candies and buttons, which i find interesting. staff also speak in english and there’s an interesting movie about their early life that they play. the museum is interactive as well in some parts! casual and hardcore fans will love this place
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Mike Clarke
19:39 09 Jul 19
Wonderful experience. Beautifully laid out, it guides you through the Beatles' major years and supports it with a multitude of linked photographs and memorabilia. The start of the tour sets the tone in an unexpected, yet very memorable, way. I cannot recommend it enough.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Csenge Peták
21:47 02 Jul 19
Very friendly staff and a great overall experience.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
randy Sigite
22:28 09 Jun 19
Awesome collection of Beatles music
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Assel Stambekova
16:25 24 May 19
Loved my time here ! Great snapshots of The Beatles' journey, their successes and failures, personal stories, anecdotes, plenty of memorabilia, live and studio recordings. You can also put on headphones at different corners of the museum and sing along your favourite band songs. The host is super hospitable, welcoming and friendly.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
József Farkas
05:33 15 Apr 19
The collection of pictures, objects is great, including some really rare pieces. There are many chanches for being active during our visit, and making funny selfies. We received a warm wellcome and a very detailed, interesting introducion from the gentleman in the museum. Give at least 1.5 hours. Strongly recommended for everyone, who heard ever at least one song of the Fab Four!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Bacsatyai Gyorgy
11:35 22 Mar 19
U think u know Beatles, just wait and see for yourself 😉👌
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Peter Šebo
18:31 29 Dec 18
Great museum, plenty of stuff to see, helpful guides.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Filip Arlet
09:05 18 Sep 18
Amazing stuff there.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Adéla Pavelková
21:21 09 Sep 18
Nice place, amazing staff!
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Moira Steiner
19:15 04 Sep 18
Totally worth it to visit this museum; the place is fantastic, it guides you through The Beatles' history perfectly in a wonderfully ambiented place and it has an amazing collection of the band's objects. I thought it was delightful that someone threw that love and dedication to build the museum. I can only be grateful.
Eger Látnivalók – egri látnivalók
עדי סיון גילדור
16:41 18 Aug 18
Great exhibition! We had great time. Thank u
Eger Látnivalók – egri látnivalók
Alan Mackechnie
22:57 05 Aug 18
Best Beatles museum anywhere, and that includes Liverpool!
See All Reviews