Közép-Európa Beatles múzeuma Egerben

Eger

All You Need Is Love

EGER : LÁTNIVALÓK, NEVEZETESSÉGEK

 

 

eger Eger, Heves megye székhelye, az Észak-Magyarországi-régió megyei jogú városa.

Eger a török idők óta ismert fürdőváros. Hazánk műemlékekben gazdag barokk ékszerdoboza, kiemelt oktatási és kulturális központ. A régió második legnépesebb városa (Kb. 54.500 fő). A tengerszint feletti magasság: 165 m.

A város környéke már az őskorban is lakott volt. Nevének eredete, többek szerint az éger(fa) szóból sz ármazik, ugyanis a mai napig több nagyobb területű égeres található a várost körül ölelő területeken. Budapestről az M3-as autópályán kicsivel több, mint másfél óra alatt meg lehet tenni a 135 km-es távot. Eger látnivalókban rendkívül gazdag város.

  

Az egri borvidék

eger-bor

Az egri borvidék a legjelentősebb magyar borvidékek egyike, a középkor óta gazdag hagyománnyal rendelkezik. Az Egri Bikavér külföldön is ismert márkané v. A 22 160 hektár (ebből 18  302 ha I. osztályú) teljes területéből napjainkban mintegy 6000 hektár a szőlőültetvény. Eger mellette, további 19 község tartozik hozzá. A vidék ökológiai adottságai ugyan inkább a fehér boroknak kedveznek, mégis, épp egy vörös bor, az Egri Bikavér a térség ikonikus bora. Riolittufa talajba vájt pincékben, Eger föld alatti pincelabirintusában érlelődnek ma is a kiváló egri borok. A pincéken keresztül a föld alatt is bejárható a város.

A Szépasszony-völgyEger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területe. A név eredete nem tisztázott. Egyes elképzelések szerint egy híresen szép úrhölgyről kapta a nevét, aki meglehetősen kikapós életet élt. Szintén egy szép asszony annak a változatnak a főszereplője is, mely szerint ez az asszony itt árusította a borát a szőlőművelők és a parasztok számára. Olyan magyarázat is létezik, amely szerint a név egyenesen egy ősi vallási kultuszban gyökerezik, ugyanis a szerelem istennőjének bemutatott áldozat helye volt a völgy.

A ma közel 200 pincét számláló Szépasszony-völgy az elmúlt évszázadokban szorosan összekapcsolódott az egri borok hírnevével. Azon egri borok hírnevével, mely számos költőnket megihlettek már, például Petőfi Sándort, Vörösmarty Mihályt és Kányádi Sándort is. Ma már nem csak a borok miatt érdemes felkeresni a völgyet: számtalan szabadtéri program, a szabadtéri színpad a programjaival, díszpark, vásártér várja a vendégeket. Egy jó kis kulturális program, például a Beatles múzeum megtekintése után a legjobb levezetés egy pohár bor a Szépasszony-völgyben.

 

Eger történelmi háttere

 

Eger már a X. századtól lakott volt, sőt, a XI.századtól minden bizonnyal jelentős település lehetett, hiszen Szent István királyunk az első püspökségeinek egyikét itt alapította. A középkorban már a városhoz tartozott a teljes északkeleti országrész. A tatárjárás sajnos itt is megtizedelte a lakosságot, ezért is engedélyezte IV. Béla király a dúlás elmúltával kővár építését. A vár az ország három részre szakadása idején fontos végvári pozíciót töltött be.

Dobó István parancsnoksága alatt, alig több, mint 2100 védője, 1552-ben visszaverte a sokszoros erőfölényben lévő török sereget. Az ostrom történetét Gárdonyi Géza az Egri csillagok című híres művében dolgozta fel. 1596-ban újabb török ostrom következett, ahol Balassi Bálint és védői vereséget szenvedtek és így a város 91 éven át az Oszmán-Birodalom részét képezte.

A Rákóczi szabadságharc ideje alatt (1703-1711) Eger volt a felszabadult országrész központja. 1705-ös keltezéssel innen indult útjára az első magyar hírlap, az Igazmondó Merkúriusz (Mercurius Veridicus). A 18. század a fellendülés és virágzás korszakát hozta Egerbe. A különleges látnivalót ígérő barokk városképet Eger püspökei alakították ki. 1963-ban a várost védett barokk városnak nyilvánították. Ennek köszönhető, hogy a belváros nem lett elrondítva az oda nem illő szocialista-realista épületek látványával.

 

Egri turizmus

 

 

Eger számos látnivalót, kikapcsolódási és kulturális lehetőséget biztosít az odalátogatók számára. Számos múzeum, templom, kulturális intézmény és egy gyönyörű fürdő áll a turisták rendelkezésre. A vendégéjszakák számát tekintve Eger folyamatosan egyre jobban szerepel az idegenforgalmi adóbevallások kimutatásai alapján, ma már évek óta hazánk öt leglátogatottabb turisztikai célpontja között van.

 

Az egri vár

 

A magyar történelem és kultúra meghatározó jelentőségű vára. A város fölé magasodó falai között számos kiállítás tekinthető meg, amelyek meglátogatása során ezer év magyar kultúrtörténeti emlékeit, történelmi és művészeti látnivalóit fedezheti fel az érdeklődő.

Az egri Várhegyen a 13. században csak kisebb erősség volt. A Szent János evangélista tiszteletére szentelt, háromhajós, román stílusú székesegyházat föltehet ően Szent László király idején, a 11. század végén emelték. A magas kőfalakat a tatárjárás után, az országos újjáépítés részeként, az egri püspök parancsára emelték a püspökség védelmére.

A 16. század első felében külső és belső részre osztották, a védműveket Alessandro Vedani tervei alapján korszerűsítették. Eger élére 1548-ban nevezték ki Dobó Istvánt várkapitánynak. A török csapatok 1552 szeptemberében vették ostrom alá az egri végvárat, de a védők visszaverték próbálkozásaikat. Mire az ostromlók elvonultak a vár alól, a falak többsége súlyosan károsodott. Hiába erősítették meg újra, 1596-tól mintegy 100 évre török kézre került. Jelentős szerepet játszott a II. Rákóczi Ferenc vezette szabadságharc idején, de ekkor már csak a belső vár állt. A vár ezután folyamatosan pusztult. Köveit széthordták a környékbeli építkezésekre.

A vár modern kori rekonstrukciója 2009-ben kezdődött, a 2014 végén zárult első ütemben készült el. A látogatók elől évtizedek óta elzárt Török kert rekonstrukciója, a vársétány, felépült a fegyvertár, befejeződött a közművek cseréje, és elkészült a Szép-bástya rekonstrukciója is. A 2016. május 8-án lezárult második ütemben az aknafolyosó meghosszabbításával a Dobó utca 12. szám alatti épületből is feljárás nyílt a várba. Az aknafolyosó egy része korábban is látogatható volt, ám annak déli vége még a vár 1596-os ostroma során beomlott, így ez a rész 420 év után lesz ismét járható. Az Egri Vár 2014-től Nemzeti Emlékhely, az 1552-ben a török sereg felett aratott győzelem kultuszhelyeként.

Egri templomok

Az egri egyházmegyét Szent István király alapította 1004-ben. A székesegyház a mai vár helyén épült, ám a történelem viharai többször lerombolták. Eger és az egyházmegye lakosságának jelentős növekedése tette szükségessé nagyobb templom építését, amelyet Telekessy István kezdett meg, majd Erdődy Gábor fejezett be 1727-ben. A 19. század elején az egri főpásztor érseki rangot kapott, ezután indult a mai bazilika épületének építése. Pyrker János László érsek Hild Józsefet bízta meg a kivitelezéssel. A főszékesegyház 6 évig épült, 1837. május 6-án szentelték fel. A főszékesegyház 1970-ben nyerte el a bazilika címet.

eger-bazilika

A Pyrker téren álló bazilika az ország 3. legnagyobb egyházi épülete, egyedülálló látnivaló. 55 méter magas tornya mégis csak a második legmagasabb a városban, ugyanis a Dobó téren álló 57 méteres minorita templom a városháza tövében egy orrhosszal megelőzi azt.

 

Múzeumok

– Az egyik leghíresebb látnivalója a műemlékké nyilvánított Egri várban kiállítottDobó István vármúzeum. Itt a hős végvári évek mindennapi életét, valamint a vár földalatti labirintus rendszerét ismerhetik meg a látogatók. A várban található az Egri képtár is, hazánk egyik legjelentősebb képzőművészeti gyűjteménye.– A Város a város alatt kiállítóhely az egykori érseki pincerendszerben található, bejárata a Bazilikához fölvezető lépcsősor mellett nyílik.– IdőalagútKopcsik Marcipánia– A Líceum épületében található, a Főegyházmegyei Könyvtár és annak Barokk terme– Az egyetem épületében található meg a Spekula Csillagvizsgáló és a Camera obscura…. és természetesen az Egri Road BEATLES MúzeumÁllandó egri rendezvények:

 • Egri Tavaszi Fesztivál (március vége, április eleje)
 • Agria Nyári Játékok (egész nyáron)
 • Erlau Táncfesztivál (július vége, augusztus eleje)
 • Az Egri Bikavér Ünnepe (július közepe)
 • Középkori Piactér (július vége)
 • Végvári vigasságok (július vége)
 • Fesztivál a barokk Egerben (július-augusztus)
 • Szépasszonyvölgyi Fesztivál (augusztus közepe)
 • Bormustra az egri Piacz-on (augusztus közepe)
 • Slow Film Festival /2007-ig Filmművészeti Nyári Egyetem/ (augusztus)
 • Agria Nemzetközi Néptánctalálkozó (augusztus vége)
 • Eger Ünnepe (szeptember közepe) – civil fesztivál
 • Egri Vár Napja (október 17.) – a vár összes múzeuma ingyenesen látogatható

covid-19  :  biztonságban, Egerben

Tudjuk, hogy már Te is szívesen útra kelnél… Hosszabb pihenésre még csak igazolással van lehetőséged, de egynapos belföldi kirándulásra ennek hiányában is elindulhatsz. Eger tökéletes célpont, ezért ezen az oldalon összegyűjtöttük, hogy milyen lehetőségek várnak Rád.

A legfontosabb, hogy utazásod során is kiemelt figyelmet fordíts az egészséged megőrzésére! Ebben mi is a segítségedre vagyunk: minden egri szolgáltató azon dolgozik, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél nálunk! Ha bármilyen kérdésed adódik, vagy segítségre van szükséged, fordulj bizalommal a Tourinform iroda munkatársaihoz!

Hogyan juthatsz el Egerbe?

2020-ban új gyorsforgalmi út épült, autóval így gyorsan és biztonságosan nálunk lehetsz. Városhatártól városhatárig Budapestről ma már alig 50 perc, Debrecenből pedig 65 perc az út. M3 autópálya – M25 autóút és már meg is érkeztél.

A közösségi közlekedés is kényelmes és gyors. Már óránként indulnak közvetlen vonatok Budapestről Egerbe, és ugyanígy vissza. Az alacsonypadlós, fűtött, wifis és még új illatú vonatokon ráadásul a kerékpárszállítás is gyerekjáték. Ha inkább buszoznál, Debrecenből napi 10, Budapestről pedig napi 28 (!) közvetlen járat indul Egerbe. Figyeld a menetrendet, mert az 1 óra 40 perc menetidejű buszok expressz járatok, amik csak a fővárosban és nálunk állnak meg – célszerű ezeket választanod, hogy minél több időd jusson Egerre!

Ha megéheztél, megszomjaztál…

Válassz egy helyi finomságot, és kóstold meg a vendéglátóhelyek teraszain vagy kérd elvitelre és élvezd az egri ízeket egy padon az utcán, egy parkban, vagy otthonod kényelmében este.

2021.04.24. szombattól az alábbi vendéglátóhelyeken már helyben, a teraszon is el tudod fogyasztani kedvenc ételedet, italodat:

 • Bolyki Szőlőbirtok | Bolyki-völgy (Palackos bor vásárlás, a teraszon borkóstolás, étkezés)
 • Coffeebox Specialty Coffee Bar | Jókai Mór utca 2. (Kávé, péksütemény, hamburger, wrap, hot-dog, tea, üdítő)
 • Depresso Étterem és Kávéház | Érsek utca 14., Dobó tér sarok (kávék, kávéalapú koktélok, üdítők, üveges borok, pékárú, péksütemény, szendvicsek)
 • Fekete Ló Fogadó | Hadnagy utca 10. (Éttermi szolgáltatás /étel, ital fogyasztás/)
 • Gál Tibor Pincészet | Csiky Sándor utca 10. (Borterasz, palackos borvásárlás, kávé, tea, sonka-, sajt-, tapastálak)
 • Greg-vin Pincészet | Szépasszony-völgy Disznófősor 22. pince (Saját termelésű kimért és palackos borok széles választéka, pálinka, üdítők, borkorcsolyák)
 • HBH Sörház és Étterem | Bajcsy-Zsilinszky utca 19. (meleg étel)
 • Hotel Eger & Park Étterem |  Szálloda u 1-3 (Ebédmenü, grillajánlatok hétvégenként)
 • Hotel Szent István*** | Legányi Ferenc u. 12. (tálak, meleg étel étlapról, üdítő, kávék, limonádék, koktélok, alkoholos italok)
 • Hotel Unicornis & Étterem | Dr. Hibay Károly utca 2 (meleg étel , alkoholos és nem alkoholos italok)
 • Juhász Pince | Szépasszonyvölgy 40. (palakozott és folyó bor, kávé, üdítő)
 • Kaló Pince | 3300 Eger, Kistályai út 37. (Pince és előkertjének bérlése saját rendezvény tartására /pl.: születésnap, névnap, céges rendezvény, tejfakasztó, érettségi találkozó, ballagás stb./)
 • Kappu Specialty Coffee & Brewbar | Hibay Károly utca 19. (területszelektált kávék és teák)
 • Kis sziget Kávézó és Bár |  Kertész utca – Hadnagy utca sarok (kávék, limonádék, koktélok, alkoholos italok, szendvicsek)
 • Macok Bisztró | Tinódi Sebestyén tér 4. (meleg étel, ebédmenü, kenyér, palackozott borok borboltunkból)
 • Manooka Kávézó | Kracker udvar (szendvics, kávé, tea, üdítő, sütemény, péksütemény, reggeli tálak)
 • Molnár Pincészet | Szépasszony-völgy Disznófősor 16. pince (Saját termelésű kimért, palackos borok, üdítők, borkorcsolyák széles választéka)
 • Ostoros Borzbár | Szépasszonyvölgy 33. (bor)
 • Peppino Étterem és Pizzeria | Vécseyvölgy út 3. (Frissen sültek, kész ételek, tészták, levesek, pizzák elvitelre és teraszon helyben fogyasztva)
 • Petrény Borbank | Kis-Dobó tér 8. (forralt bor, palackos bor)
 • Petrény Völgy | Szépasszonyvölgy 47. (palackos bor)
 • Pizza Brumbrum Világbéke | Tinódi Sebestyén tér 4. (római tepsis pizza szeletek, egyedi, szezonális feltétekkel, desszertek, forró italok, Gianni Frasi kávékülönlegességek)
 • Sárvári Cukrászda | Kossuth L. u. 1. (Fagylalt, sütemény, torta)
 • Senator-Ház | Dobó István tér 11. (heti menü: leves, 2 féle főétel. Büfé ajánlat: főzelék, leves, főételek, pogácsa, hamburger, gofri)
 • Szépasszonyvölgy 46. Tóth Ferenc | Szépasszony-völgy, Disznófősor 46. (borkóstoló, bor-snaccel, borfogyasztás, borvásárlás)
 • Trifla Ivó & Konyha | Széchenyi István utca 9. (meleg étel, palackos italok, forró italok, speciális BOXOK, PL: Buli Box, Ünnepi Box, Disznótoros Box)
 • Wanda Borház | Szépasszonyvölgy 18. (bor, kávé, forralt bor, forró tea, forró csoki, pálinka, gyümölcsbor, lekvár, szörp, méz)

Ajánlunk néhány vendéglátóhelyet, akik elvitelre is kiszolgálnak:

 • Bolyki Szőlőbirtok | Bolyki-völgy (Palackos bor vásárlás, a teraszon borkóstolás, étkezés)
 • Coffeebox Specialty Coffee Bar | Jókai Mór utca 2. (Kávé, péksütemény, hamburger, wrap, hot-dog, tea, üdítő)
 • Depresso Étterem és Kávéház | Érsek utca 14., Dobó tér sarok (kávék, kávéalapú koktélok, üdítők, üveges borok, pékárú, péksütemény, szendvicsek)
 • Gál Tibor Pincészet | Csiky Sándor utca 10. (Borterasz, palackos borvásárlás, kávé, tea, sonka-, sajt-, tapastálak)
 • Gönczi Borászat | Kőlyuk pincesor 65. (termelői bor)
 • HBH Sörház és Étterem | Bajcsy-Zsilinszky utca 19. (meleg étel)
 • Hotel Szent István*** | Legányi Ferenc u. 12. (tálak, meleg étel étlapról, üdítő, kávék, limonádék, koktélok, alkoholos italok)
 • Hotel Unicornis & Étterem | Dr. Hibay Károly utca 2 (meleg étel , alkoholos és nem alkoholos italok)
 • Juhász Pince | Szépasszonyvölgy 40. (palakozott és folyó bor, kávé, üdítő)
 • Kappu Specialty Coffee & Brewbar | Hibay Károly utca 19. (területszelektált kávék és teák)
 • Macok Bisztró | Tinódi Sebestyén tér 4. (meleg étel, ebédmenü, kenyér, palackozott borok borboltunkból)
 • Manooka Kávézó | Kracker udvar (szendvics, kávé, tea, üdítő, sütemény, péksütemény, reggeli tálak)
 • Marci Pincéje | Szépasszonyvölgy 20. (bor)
 • Marján Cukrászda | Kossuth Lajos utca 28. (torták, csemegék, pogácsák, somlói galuska, gesztenyepüré, forró italok)
 • Mister Sushi étterem | Csákány utca 1. Bitskey Aladár uszodával szemben (sushi, fúziós ázsiai ételek)
 • Ostoros Borzbár | Szépasszonyvölgy 33. (bor)
 • Peppino Étterem és Pizzeria | Vécseyvölgy út 3. (Frissen sültek, kész ételek, tészták, levesek, pizzák elvitelre és teraszon helyben fogyasztva)
 • Petrény Borbank | Kis-Dobó tér 8. (forralt bor, palackos bor)
 • Petrény Völgy | Szépasszonyvölgy 47. (palackos bor)
 • Pizza Brumbrum Világbéke | Tinódi Sebestyén tér 4. (római tepsis pizza szeletek, egyedi, szezonális feltétekkel, desszertek, forró italok, Gianni Frasi kávékülönlegességek)
 • Rádi Pékség és Kávézó | Kossuth Lajos utca 5., Agria Park Bevásárlóközpont (kávék, szendvicsek, saláták, péksütemények, kenyerek)
 • Sárvári Cukrászda | Kossuth L. u. 1. (Fagylalt, sütemény, torta)
 • Senator-Ház | Dobó István tér 11. (heti menü: leves, 2 féle főétel. Büfé ajánlat: főzelék, leves, főételek, pogácsa, hamburger, gofri)
 • Sike Pincészet | Szépasszonyvölgy 43. (palackos és kimért bor)
 • Tóth Ferenc Pincészet | Kistályai út 40., Szépasszonyvölgy 46. (bor)
 • Trifla Ivó & Konyha | Széchenyi István utca 9. (meleg étel, palackos italok, forró italok, speciális BOXOK, PL: Buli Box, Ünnepi Box, Disznótoros Box)
 • Wanda Borház | Szépasszonyvölgy 18. (bor, kávé, forralt bor, forró tea, forró csoki, pálinka, gyümölcsbor, lekvár, szörp, méz)
 • Varsányi Pincészet | 3351 Verpelét, Dózsa Gy. út 3/1. (Bor)

Az élmények mellett vigyél haza ajándékot is Egerből!

A lista folyamatosan frissül, érdemes visszatérned később is!

Ajánlott látnivalók

Eger nagyon sokszínű város, egy séta a történelmi övezetben önmagában is felér egy élménnyel!

Jelenleg az alábbi kiállítóhelyek már újra látogathatók. Ne feledd magaddal hozni védettségi- és személyi igazolványodat!

Fürdőink is újra várják a vendégeket! A bejáratnál itt is szükséges felmutatnod a védettségi- és személyi igazolványodat!

 104,651 összes látogatás,  2 mai látogatás

Facebbok Reviews

Egri Road Beatles Múzeum - EGER
5.0
Based on 280 reviews
powered by Facebook
Varga Györgyi
Varga Györgyi
2021-07-25T13:32:05+0000
Nagy élmény. Nézzétek meg!
Kertész Júlia
Kertész Júlia
2021-07-20T12:48:11+0000
Fantasztikus,kreatív,élménydús,megható utazás!♥️♥️♥️
Gabriella Pamlényiné Ötvös
Gabriella Pamlényiné Ötvös
2021-07-14T04:26:16+0000
Ha Egerben járunk, ki nem hagynák. 🙂Minden alkalommal felfedezünk újdonságokat. Az a lelkesedés, amivel bemutatják a banda életét még azt is magával ragadja, aki egyébként nem "akkora" rajongó. Már szinte minden ismerősünket elvittük ide, mert ezt minden zeneszerető embernek látnia kell. Köszönjük az élményt. ❤️ Visszatérünk még.
Ibolya Matkó
Ibolya Matkó
2021-07-13T11:59:07+0000
Nagyon átfogó ismereteket ad az együttes pályafutásáról. Kedves személyzet gondoskodik a vendègekről!
Tibor Szűcs
Tibor Szűcs
2021-06-22T18:44:56+0000
Nagyon korrekt, aprolekos kiallitas. A tulajdonos abszolut lelkes es alapos informacioval latott el. Mindenkinek csak ajanlani tudom!!@
Éva Kónya
Éva Kónya
2021-05-13T12:11:31+0000
Igazi ritkaságok vannak, rengeteg emlékkel. Úgy terveztük, hogy 2 óra alatt végigjártuk, de több, mint 3 órát eltöltöttünk ott. Kedves vezetést is kaptunk 🙂aki Egerben jár, mindenképpen nézze meg!
Gábor Dobos
Gábor Dobos
2020-11-07T18:12:02+0000
Hatalmas élmény. Jó olyan helyre bemenni ahol látszik az ott dolgozókon, hogy szívvel lélekkel és élvezettel csinálják a munkájukat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Attila Berki
Attila Berki
2020-10-30T17:45:05+0000
Fantasztikus,igazi élmény volt.Ajanlatos visszatérni,meg tud lepni a hely 😉
Judit Szakal
Judit Szakal
2020-10-29T16:22:59+0000
Nagyon kedves tárlatvezetés! Beszélgethettünk a Tulajdonossal, páratlan gyűjtemény!
Gábor Lelkes
Gábor Lelkes
2020-10-27T19:29:55+0000
Autentikus, egyedi kiállítás szívvel, lélekkel, szeretettel.
Trencsér Alíz
Trencsér Alíz
2020-10-10T15:14:31+0000
Hatalmas,és felejthetetlen élmény☺️Ha Egerbe jártok,okvetlen nézzétek meg☺️A “személyzet”-nek Köszönjük,hogy ilyen jófejek voltak☺️
Marcela Baeza
Marcela Baeza
2020-09-27T09:11:21+0000
It was a big surprise find this place in Eger. The museum is great has a lot of information and a very impressive collection. Also is pet friendly, my dog spent a very nice time.
Anita Juratsek
Anita Juratsek
2020-08-31T08:20:23+0000
Nagyon boldog vagyok,hogy eljutottam a múzeumba :D Minden , valamennyire is Beatles illetve ezt a korszakot szerető,ismerő, vagy megismerni akarónak tiszta szívből ajánlom :) BEATLES FOREVER <3
Andreas Seifert
Andreas Seifert
2020-08-27T04:55:00+0000
Hatalmas élmény, óriási gyűjtemény, fantasztikus vezetés. A nap fénypontja volt.
Judit Bajorfi
Judit Bajorfi
2020-08-25T12:32:45+0000
Rendkívül részlet gazdag kiállítás, mindenkinek csak ajánlani tudom, super program! Ki ne hagyd!👍🤗
Csachó Beáta
Csachó Beáta
2020-08-23T20:07:51+0000
Ha Egerben jársz, ezt ne hagyd ki! Még azoknak is érdemes megnézni, akik nem a legnagyobb Beatles rajongók (mint én😀).
Barbara Botos
Barbara Botos
2020-08-19T21:26:24+0000
Kreatív, tartalmas, izgalmas. It is a must for every Bodri! 😎
Bozsó Kitti
Bozsó Kitti
2020-08-13T11:23:24+0000
Nagyon hangulatos kiállítás! Aki Egerben jár ne hagyja ki!
Gyöngyi Bereczkiné Palócz
Gyöngyi Bereczkiné Palócz
2020-08-11T17:18:43+0000
Érdekes és hangulatos kiállítás. Az elhagyott nyakláncunkat leliismeretesen utánunk küldték!
Lester Mária
Lester Mária
2020-08-05T16:35:56+0000
Aki egy kicsit is szereti a Beatlest kihagyhatatlan ha Egerbe fújja a szél.....👍❤
Tünde Karizs
Tünde Karizs
2020-08-05T15:36:56+0000
Fantasztikus, egyedülálló gyüjtemény, a világ egy meghatározó korszakát öleli magába. Szuper, felkészült személyzet fogad. Ha arra jársz, semmiképpen ne hagyd ki 🎸
Marika Mészáros
Marika Mészáros
2020-07-12T16:42:32+0000
Fantasztikus élmény volt látni a sok ereklyét, lemezeket, fotókat. Mindenkinek ajánlom.
Konkoly Nóra
Konkoly Nóra
2020-07-05T09:06:04+0000
Nagy, sok rétű, fantasztikus gyűjtemény kedves emberekkel.
Tóth Gábor
Tóth Gábor
2020-07-03T16:59:54+0000
Én 2020. június 27én tekintetem meg a kiállítást. Nagyon élveztem. Hangulatos,s meglépően gazdag. Köszönöm, hogy megtekinthetem.
Sergey Radchenko
Sergey Radchenko
2020-05-01T17:31:27+0000
Great atmosphere! Done with love, heart, creativity and devotion.
Anita Bellus
Anita Bellus
2020-03-14T14:30:05+0000
Kihagyhatatlan hely annak, aki Egerben jár ☺️
Tita Márta Koczkás
Tita Márta Koczkás
2020-03-11T19:09:37+0000
Hihetetlen kiállítás, készséges, felkészült személyzet. Meghatározó élmény volt, köszönöm szépen
Piroska Erika Polyák
Piroska Erika Polyák
2020-03-09T11:59:00+0000
A Múzeum egy igazi kincs. 1960-tól 1970-ig teljesen magába foglalja a Beatles együttes menetelését. Ezen kívül számos olyan érdekességet nyújt, amely szorosan kapcsolódik a rock csapat fenti időszakában megjelent rajongói tárgyak megjelenéséhez. Leírhatatlan élmény. Ezt látni kell. Kiváló program volt. Örülök, hogy ott lehettem. Most 2010. április 10-én lesz 40 éve, hogy Paul McCartney bejelentette, hogy feloszlik a The Beatles együttes. - A Múzeum személyzete kiváló útmutatással szolgáltak, amit ezúton is köszönök.
Éva Rácz
Éva Rácz
2020-02-22T07:40:25+0000
Csodalatos volt! Meg mindig a hatasa alatt vagyunk es a latottakrol/hallottakrol beszelgetunk! Vissza fogunk terni!
Tony Tait
Tony Tait
2020-02-17T07:44:57+0000
The museum houses what is essentially a private collection of Beatles memorabilia, but what a collection, many hidden gems amongst it. You'll have a fab time.
Jánosné Zelenák
Jánosné Zelenák
2020-01-28T22:22:04+0000
Aki Egerben jár feltétlenül látogasson el a Beatles Múzeumba. Jó program és sok érdekességet láthat, olvashat! Mi nem hagytuk ki! Az Unokánknak hoztunk egy pólót is.
Szilágyi Edina
Szilágyi Edina
2020-01-19T13:54:56+0000
Beatles szerető embereknek ott a helye. Nagyon jó, magával ragadó szuper hely. Imádtam ott lenni hallgatni azt a sok érdekességet, megérteni mi volt a Beatles zenekar. Ajánlom mindenkinek, a lehetőség adott.
Bernadett Mohácsi
Bernadett Mohácsi
2020-01-18T12:06:59+0000
Apukám fiatal korában járt a Halhatatlan Beatles Baráti Körbe (HBBK), még tagja is volt. 2015 őszén azt kapta tőlünk karácsonyra, hogy elvittük Európa legnagyobb Beatles Múzeumába, aaz Egri Road Beatles Múzeumba. Tudta, hogy oda megyünk, volt nagy készülődés, jött a szokásos mit vegyek fel kérdés. Szerencsére megoldódott a dolog; egy fiatalos farmerdzsekiben érkezett meg. Jó volt látni, hogy mennyire le van nyűgözve, milyen csodálattal és ámulattal nézi a kiállított tárgyakat. Nekünk pedig csak mondta az adott kiállítótérben látott tárgyakról, hallott dalokról, hogy mi az, hogy volt mint volt, amikor ezek megjelentek. Sok szép emlék jutott eszébe, meg persze újra fiatalnak érezte magát. Szerintem ez volt az a múzeum (és szinte bármilyen hely), ahol több mint egy órát eltöltött kapkodás, rohanás nélkül. Valóban csodálatos alkotás, és rengeteg munka van benne, igazán interaktív. A kijáratnál írt az emlékkönyvbe (pedig ilyenekkel nem szokott foglalkozni), akkor mondta, hogy „ez a... második hivatalos aláírásom”. (Az első a házasságkötésnél volt.) Jót mosolyogtunk rajta. Nagyon hálás volt nekünk, látszott rajta a „gyermeki” boldogság és, hogy újra fiatalnak érezte magát. Nekünk, fiatalabb korosztálynak is nagy élmény volt. Igazán interaktív volt. Külösen értékeltem, hogy semmit sem akartak velünk megvetetni. Jegyvásárláskor elmondták, hogy ha szeretnénk valami kis emléket a kijáratnál lehet választhatunk, és megvásárolhatjuk. Köszönjük a szép emléket!read more
Susan Garry
Susan Garry
2019-12-15T22:34:45+0000
Quarrymen visited the museum ; they were impressed by the exhibition
Katerina Czeglédi
Katerina Czeglédi
2019-11-16T21:42:47+0000
Felülmúlta a várakozásaimat. Nagyon köszönjük, óriási élmény volt!❤️🥰 Azóta is a hatása alatt vagyok. Köszönjük az úri embernek aki végigvezetett minket a múzeumon, jó volt igazán hallgatni minden egyes szavát🙈
Tasi Feco
Tasi Feco
2019-11-11T17:35:52+0000
Nagyon jó!!! Ajánlom minden Beatles rajongónak!!!
Koselka Csaba
Koselka Csaba
2019-11-09T19:35:48+0000
Nagyon szépen kidolgozott és összegyűjtött tárgyak. Érdekes és interaktív kiállítás. Ajánlom mindenkinek
Tóth Balázs
Tóth Balázs
2019-09-30T09:21:31+0000
Most pénteken voltunk, 3 napja, csodás élmény Beatles rajongóként!
Misek Zsuzsi
Misek Zsuzsi
2019-09-19T15:05:20+0000
szuper kiállítás, kedves tulajdonos. nagyon jó volt
Sipike Krisztina Sipos Szabó
Sipike Krisztina Sipos Szabó
2019-09-19T12:52:20+0000
nagyon èrdekes èrdemes megnèzni
Rudolf Kober
Rudolf Kober
2019-09-19T07:20:39+0000
Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek aki Egerbe jár nézze meg.
Kilácsko Kárász Erzsébet
Kilácsko Kárász Erzsébet
2019-09-01T19:03:43+0000
Nagyon tetszett a kiállítás 😊 az egész kis csoportunk nagy élményekkel távozott 😊külön köszönet a sok információért ❣️
Hegedűs Károly
Hegedűs Károly
2019-08-24T11:54:13+0000
Fantasztikus élmény volt a Beatles korába vissza menni!!! Mindenkinek aki kedvelte és most is kedveli, nagy élménybe lesz részük!
Robert Dłucik
Robert Dłucik
2019-08-12T18:20:02+0000
Amazing place, created from the real passion! :)
Tulnerné Zsolt Ágnes
Tulnerné Zsolt Ágnes
2019-08-06T15:05:48+0000
Egerben járva páratlan értékű élmény, hatalmas időutazás, nem szabad kihagyni. 😊
Odin Ointment
Odin Ointment
2019-07-24T22:34:06+0000
It has got a lot of interesting objects there and is pretty informative. They were also opened on a Sunday which allowed me to be able to check it out and that was cool.
Orbán Rita Amál
Orbán Rita Amál
2019-07-24T18:50:29+0000
Nagyon kedvesek,rengeteg a látnivaló, nagyon hangulatos.
Milesz-Horváth Brigitta
Milesz-Horváth Brigitta
2019-07-20T11:37:14+0000
Csodás időutazás volt! 🎼🎧 Köszönjük! ❤️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Christopher Stanley Werner
Christopher Stanley Werner
2019-05-28T09:29:52+0000
The best Beatles museum in Europe! The Beatles Fan Club in Lublin - Reactivation (Poland) recommend :) <3 (y) https://www.youtube.com/watch?v=DZKdzTOQ0k4
Sue Elizabeth Garry
Sue Elizabeth Garry
2019-05-14T15:15:27+0000
Len was impressed by the museum ; good collection of items
Rita Borus
Rita Borus
2019-05-13T11:42:11+0000
Fantasztikus. Hihetetlenül gazdag,élménydús mindent átölelő gyűjtemény. Szenvedély,imádat,megszállottság, odaadás és alázat van a hàttérben amit szinte érezni lehet a levegőben. Egy alkalommal fel sem fogható. Imádtam. Visszatérek. Hálásan köszönöm ezt az élményt 🙏❤😍
Csaba Protovin
Csaba Protovin
2019-04-13T12:47:17+0000
Szuper a múzeum! Aki Egerben van, nézze meg!
Kata Orsolya Molnár
Kata Orsolya Molnár
2019-03-25T08:04:17+0000
A legkirályabb gyűjtemény, akár egy egész napot el lehet molyolni, annyi érdekesség van!
Andi Kiss
Andi Kiss
2019-03-08T23:59:57+0000
Szuper hely. Nem csak Beatles fanoknak. 😉
Mariann Kevevári
Mariann Kevevári
2019-03-03T06:51:11+0000
Félnapos program, ha a fantasztikus gyűjteményt szálanként végignézi a látogató! Interaktív, szórakoztató, nagyon tetszett!
Gyula Tokai
Gyula Tokai
2019-02-12T21:29:43+0000
A dicsőséges múlt és az értékek örökkévalosaga
Csaba Vilmosné Fekete
Csaba Vilmosné Fekete
2019-02-09T09:59:41+0000
Minél többen menjetek el !!! Aki ismeri, azért, aki pedig nem, azért !
Melinda Pinter
Melinda Pinter
2019-02-03T16:13:46+0000
Elképesztő gyűjtemény, ától cettig minden megtalálható, ami a Beatlessel kapcsolatos. Látványos, interaktív. Legalább másfél órát szánjatok rá, úgy elmegy az idő, hogy észre sem veszitek. És nemcsak rajongóknak! Gratulálok a kiállítás szervezőinek!
Zsanett Polgár
Zsanett Polgár
2019-01-06T18:33:17+0000
Totál elveszítettem benn az időérzékemet, pedig nem vagyok óriási Beatles rajongó, szimplán csak szeretem őket :) A kiállítás gazdag, informatív, hangos, rengeteg képpel, videókkal, évente lejátszható albumokkal, parókával, sikításmérővel 🤪, folyamatos kitekintéssel a nagyvilág eseményeire és mérhetetlenül sok, de ötletesen elrendezett ereklyével - imádtam <3
Jávori Maresz
Jávori Maresz
2018-12-29T23:20:19+0000
Minden ami Beatles - egyedi darabok, eredeti relikviák, izgalmas helyszínek, érdekes történelmi tények. Csak ajánlani tudom a rajongóknak! 😉
Steve Virovecz
Steve Virovecz
2018-12-26T19:27:22+0000
Zseniális helyszín, amit Egerben tett látogatás kapcsán kötelezően ajánlott. :)
Nikula Pál
Nikula Pál
2018-12-16T04:52:43+0000
Beatles forever ! Minden idők legjobb együttese a BEATLES !!!
Tápai Júlia
Tápai Júlia
2018-12-11T19:38:50+0000
itt aranyos kedves vendég látok --gazdag anyagú kiállítás láttam a napokban --tetszett --- sajnos Eger városában valahol elhagytam arany láncom kicsi jáde Buthával..
Erzsi Fülöp Erzsébet
Erzsi Fülöp Erzsébet
2018-12-05T17:31:48+0000
Ma voltunk ott. Szuper a kiállítás, csakúgy mint a film😊❤️
Erzsébet Csípai
Erzsébet Csípai
2018-11-18T17:28:22+0000
Igényes átfogó remek összeállítást láthattunk. Érdemes időt szánni a megtekintésére. Köszönjük.
Vincze Árpádné
Vincze Árpádné
2018-11-18T14:47:41+0000
Nagyon jó! Nagyon gazdag a gyüjtemény!
Matuska Timót
Matuska Timót
2018-11-11T14:35:44+0000
It's been an inspirational timetravel journey back to the 60s and 70s. You can see a lot of interesting Beatles products, of course listen to there music, there is even a room where you can play Beatles tunes on a real guitar with an amp. It's a must for fans :)
Erzsébet Jakab
Erzsébet Jakab
2018-11-03T05:59:03+0000
Gazdag gyűjtemény, kortörténet, a mai kor technikájával tálalva. Fantasztikus élmény! Kilépve a múzeum ajtaján olyan “ kell meg visszmenni” érzés kerít hatalmába. Mert jó volt, ......
Sándor Harmat
Sándor Harmat
2018-10-30T16:53:28+0000
Nagy élmény volt. Ajánlom mindenkinek
Anikó Holop Lászlóné Nacsa
Anikó Holop Lászlóné Nacsa
2018-10-18T06:52:57+0000
Élvezet volt végigjárni a kiállítást.
Hoffner-Szonda Evelin
Hoffner-Szonda Evelin
2018-10-18T06:22:17+0000
Nagyon részletes és tárgyi emlékekben is bőséges a kiállítás. Jó kis zenék szóltak nézelődés közben... :-) Igazán élveztük.
Szilárd Pilván
Szilárd Pilván
2018-09-27T08:15:32+0000
Felejthetetlen élmény, aki egy kicsit is szereti a Beatles-t annak kihagyhatatlan!
Zoltán Lauscher
Zoltán Lauscher
2018-09-16T11:33:27+0000
Hatalmas, végignézhetetlen, elsőre befogadhatatlan gyűjtemény, amitől végig futkározott rajtam a hideg. Látni kell!
Csabi Danko
Csabi Danko
2017-06-24T11:11:00+0000
Orsolya Bogár
Orsolya Bogár
2018-08-03T19:21:20+0000
Fantasztikus időutazásban volt részünk, csodálatos élmény volt!!! ��� Ha nem érkezett volna el észrevétlenül a záróra, még azóta is a sikító masinát tenném próbára... �
Mariann Orha
Mariann Orha
2016-04-21T10:24:10+0000
Csaba Attila
Csaba Attila
2017-02-16T00:09:33+0000
Marika Nyitray Tamásné
Marika Nyitray Tamásné
2018-07-26T14:55:23+0000
Nagyon összeszedett, szuper gyüjtemény. Mindhalálig BEATLES!
Réka Nyitray
Réka Nyitray
2018-07-26T14:50:47+0000
Csodás gyűjtemény, napokig tudnám nézegetni, és a személyzet is nagyon kedves! :)
Henrietta Miklós
Henrietta Miklós
2018-07-19T19:12:15+0000
Szuper hely!
Enikő Bertók Csölle
Enikő Bertók Csölle
2018-07-12T20:33:54+0000
Nagyon szinvonalas kiállítás!!!
József Marsi
József Marsi
2018-07-09T08:53:23+0000
Elképesztően profin összeállított kiállítás! A pince, ahol a filmvetítés van, a Cavern Club hangulatát idézi vissza. Majd onnan két szinten keresztül láthatunk mindenféle Beatles ritkaságot, az eredeti hatvanas években készült Beatles tárgyaktól kezdve az acetát lemezekig. Interaktív, keverhetsz Beatles albumot, játszhatsz a Rockband játékon, közben filmvetítések mennek, digitálisan Beatles újságokat lapozgathatsz, miközben Beatles zene szól és így tovább. Rajongóknak szigorúan kötelező! : )
Anna Podkościelna-Cyz
Anna Podkościelna-Cyz
2018-06-30T13:37:42+0000
Świetne miejsce! POLECAM!
Máté Garajszki
Máté Garajszki
2018-06-26T12:47:54+0000
Karancsi Balázs Tamás
Karancsi Balázs Tamás
2018-06-17T13:11:50+0000
Elképesztő gyűjtemény...!!!
Zsuzsanna Bálint
Zsuzsanna Bálint
2018-05-28T19:18:31+0000
Fantasztikus kiállítás! Imádtam az egészet!! Ezt mindenkinek látni kell!! :)
Sinka-Szabó Dóra
Sinka-Szabó Dóra
2018-05-18T10:10:07+0000
László Futó
László Futó
2018-05-16T10:39:56+0000
Zoltán Fülöp
Zoltán Fülöp
2018-05-15T11:07:22+0000
Csodálatos gyûjtemény, jól éreztem magam.
Fruzsi Fodor
Fruzsi Fodor
2018-05-12T05:59:18+0000
Tegnap volt szerencsém végre megnézni a múzeumot! Imádtam ! Eltudtam volna lenni ott egésznap! � További sok sikert kívánok!
Glück Gábor
Glück Gábor
2018-05-05T05:40:00+0000
Arnold Hőbe
Arnold Hőbe
2018-05-02T15:35:50+0000
Zseniális.
Eszter Hakucsák
Eszter Hakucsák
2018-04-30T21:48:52+0000
Kocziszky Nóra
Kocziszky Nóra
2018-04-30T19:22:18+0000
Tibor Egervári
Tibor Egervári
2018-04-21T10:36:06+0000
Gondoltam bemegyünk,körülnèzünk,kijövünk,itt is voltunk.Aha.Beszarás!!!Top 5 !!!
Iván Stella
Iván Stella
2018-04-15T11:01:53+0000
Péter Laufer
Péter Laufer
2018-04-10T09:40:08+0000
Már jártunk ott, szuper volt, nosztalgiáztunk!
Dóka Brigitta
Dóka Brigitta
2018-04-02T19:52:07+0000
Dodi Dudas
Dodi Dudas
2018-03-31T16:07:41+0000
Antónia Pongrácz
Antónia Pongrácz
2018-03-31T12:05:35+0000
Gergő Ostorházi
Gergő Ostorházi
2018-03-29T06:32:35+0000
Judit Murányi
Judit Murányi
2018-03-18T05:59:39+0000
Csoda jó kis hely, óriási kiállítási anyaggal, igényesen és érdekesen összeállítva.Csak ajánlani tudom mindenkinek aki arra jár.
Erzsébet Szabadosné Tamási
Erzsébet Szabadosné Tamási
2018-03-17T18:13:41+0000
Nem túl nagy reményekkel léptem be az ajtón. Egy átlagos, 50 árnyalatos szürke kiállításra számítottam. � Óriásit tévedtem. A "túravezető" közvetlensége, nyitottsága, igen alapos Beatles-tudása magával ragadott bennünket, mindamellett, hogy a starter kisfilm és a kétszintes tárlat is igen izgalmas, gazdag és igényes volt. Nem vagyok egy fanatikus Beatles rajongó, de ezt kár lett volna kihagyni. �
Georgina Fáklya
Georgina Fáklya
2018-03-16T14:54:28+0000
Radoslaw Gil
Radoslaw Gil
2018-03-15T15:10:26+0000
Viktor Tumbász
Viktor Tumbász
2018-03-07T10:10:05+0000
Nagyon színvonalas, csodás gyűjtemény! :-) Respekt!!!
Les Gábor
Les Gábor
2018-03-06T16:58:28+0000
Zsuzsa Vass
Zsuzsa Vass
2018-02-22T20:51:25+0000
Zoltan Halasz
Zoltan Halasz
2018-02-19T08:12:51+0000
Mátrai Ilona
Mátrai Ilona
2018-02-17T09:45:00+0000
István Földi
István Földi
2018-02-16T13:56:03+0000
Attila Lőrinczy
Attila Lőrinczy
2018-02-13T16:27:02+0000
Gábor Korbely
Gábor Korbely
2018-02-11T17:16:43+0000
Zbigniew Hoczyk
Zbigniew Hoczyk
2018-02-01T05:11:29+0000
�Tak trzymać
Nagy Hajnal
Nagy Hajnal
2018-01-28T19:13:38+0000
Oláh-Jaksa Gabi
Oláh-Jaksa Gabi
2018-01-28T13:23:43+0000
Földes Máté
Földes Máté
2018-01-28T11:17:25+0000
Zsuzsanna Vass
Zsuzsanna Vass
2018-01-24T18:28:40+0000
Egy szuper hely, csodálatos időutazás! Méltó emlékhelye a Beatlesnek, és annak a hatalmas, csupa szív, csupa szeretet korszaknak, amit a négy gombafejű géniuszunk meseszép zenéje és egy békés, igazságos, emberhez méltó világért folytatott harcai fémjeleztek. Melyhez világszerte lelkesen csatlakozott a Beatnemzedék, mely fenekestől forgatta fel az életünket, emberibbé téve az akkori világot. Szelíd, erőszakmentes világforradalmukkal méltán nyerve el a történelemtől a Nagy Generáció - címet. Emlékeik, értékeik, eszmeiségük nem is kerülhetett volna avatottabb kezekbe, nem is találhatott volna féltve őrzőbb szívekre, mint az Egri Road Beatles Múzeum megálmodói, működtetői, valamint a lelkes rajongótáboruk, közönségük srácai!
Róbert Weiler
Róbert Weiler
2018-01-22T06:08:58+0000
Szuper hely! Egerben kötelező program. :)
Dubányi Adrienn
Dubányi Adrienn
2018-01-03T15:39:49+0000
Katona Ferencné
Katona Ferencné
2018-01-02T20:18:04+0000
A 2018-s évet itt kezdtük a Férjemmel mivel ez nagy vágyam volt. Fantasztikus gyüjtemény ,kedves kollégák, és egy kis időutazás �. Mindenkinek csak ajánlani tudom !�� Nagyon jó volt!!! Köszönöm szépen!!!! Boldog Új Évet és további sok sikert!!!
WojTek Matysek
WojTek Matysek
2018-01-01T17:09:48+0000
Pasję autorow EGRI ROAD czujesz na kazdym kroku! W każdym słowie! Jestescie swietni!!! Wspanialy czas! Wspaniala podróż! Dziekujemy!
Jacek Makowski
Jacek Makowski
2017-12-17T15:59:01+0000
Krótki film o historii tego bandu, również w języku polskim ;) dużo pamiątek i wspomnień. Obowiązkowe miejsce odwiedzin dla ludzi, którzy kochają muzykę :)
Tomy Major
Tomy Major
2017-12-14T12:00:44+0000
Imádom a Beatlest!!!
Évi Gábor
Évi Gábor
2017-12-11T18:15:51+0000
Nagy várakozással mentünk a múzeumba.Nem csalódtunk,élmény volt megtekinteni.Ajánlom aki szerette a Beatlest,és módja van rá,menjen el és nézze meg!Gratulálunk a létrehozójának és jó egészséget a további gyűjtögetéshez!!!
Bence Balogh
Bence Balogh
2017-12-04T19:08:30+0000
Fehérvári Zoltán
Fehérvári Zoltán
2017-11-22T11:21:48+0000
Szilvia Czinege
Szilvia Czinege
2017-11-17T18:09:25+0000
Beszteri Marianna
Beszteri Marianna
2017-11-17T16:25:30+0000
Kornélia Fülöp
Kornélia Fülöp
2017-11-17T16:15:02+0000
Judit Szabó
Judit Szabó
2017-11-17T15:52:35+0000
Lívia AT
Lívia AT
2017-11-15T15:15:13+0000
Egyedülálló, interaktív gyűjtemény, sok ritkasággal. Igazán világszínvonalú összeállítás, ahol még az igazi beatlemániákusok is találnak csemegét. Must see :)
Lénárt-Hegymegi Hencsi
Lénárt-Hegymegi Hencsi
2017-11-12T16:18:14+0000
Kis Csaba
Kis Csaba
2017-11-11T17:23:50+0000
Gyula Polyák
Gyula Polyák
2017-11-07T13:48:54+0000
Klasz kis rajongói múzeum, kedves emberekkel. A zene viszont lehetne hangosabb. ;-)
Nóra Bartolák
Nóra Bartolák
2017-11-07T13:23:54+0000
Vizy Domonkos
Vizy Domonkos
2017-11-07T10:45:43+0000
Grzegorz Babut
Grzegorz Babut
2017-11-02T08:14:44+0000
Hirsch Veronika
Hirsch Veronika
2017-11-01T15:40:04+0000
Bernadett Szilasi
Bernadett Szilasi
2017-10-28T17:15:11+0000
A fiúk történelmet írtak, és ezt így bemutatni különleges élmény volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki Egerben jár hogy ezt a múzeumot feltétlenül nézze meg, nem fog csalódni.
Jacek Muszkiewicz
Jacek Muszkiewicz
2017-10-28T11:32:52+0000
Stara miłość nie rdzewieje-THE BEATLES
Boros György
Boros György
2017-10-26T11:24:38+0000
Tia Lettiem
Tia Lettiem
2017-10-25T12:04:14+0000
Felejthetetlen élményt nyújtott számomra! A hely hangulatos, a kisfilmmel kezdődően elvarázsol és néhány órányi időutazás veszi kezdetét..:) Köszönöm!!! :)
Júlia Aszódi
Júlia Aszódi
2017-10-16T13:08:04+0000
Egyedülálló gyűjtemény. Szinte felfoghatatlan, hogy lehetséges ennyi mindent összegyűjteni. Magával ragad és sikerül közelebb jutni ahhoz, hogy megértsd, mi ölelte/öleli körbe az egész Beatles zenekart. Meg kell nézni! A lehetőség adott... ;)
Nikii Felhősi
Nikii Felhősi
2017-10-16T12:56:07+0000
Bence Csaba Nagy
Bence Csaba Nagy
2017-10-15T13:13:19+0000
Akit egy kicsit is szereti a Beatlest, annak kotelezo! Nagyob interaktiv es otletgazdag, informativ, reszletgazdag,teli egyedi relikviakkal. must see!
Anna Rénes
Anna Rénes
2017-10-13T19:56:14+0000
...Igazából nem is tudok erre a múzeuma kifogásolhatót mondani, teljesen megfelel annak, amit "ígér", abszolút meg lehet ismerni a Beatlest itt - akár korábbi ismeretek nélkül is -, a legtöbb múzeumokra jellemző tiltott dolog itt szabad, lehet hangosan zenét hallgatni, megemlékezni, bizonyos műtárgyakat tapizni, énekelni, sikítani, gitározni, hajstílust váltani pár másodpercre vagy ameddig szeretnénk... Az ember itt igazán szabad lehet, miközben komplex Beatles-tudást fejleszt ki magának. Ami még szintén nagyon tetszett, az az, hogy átfogóan tekint a történelemre, nem csak a Beatles-sztori mutatkozik meg, az egész világot meghatározó politikai változásokról is olvashatunk a falakon, miközben nyomon követhető a zenekar életútja. Értékelésem már csak a hihetetlenül kedves dolgozók miatt is ÖT CSILLAG!
László Rénes
László Rénes
2017-10-13T18:03:02+0000
Jenő Tóth
Jenő Tóth
2017-10-09T09:00:07+0000
Ozvald Zsuzsa
Ozvald Zsuzsa
2017-10-08T19:28:13+0000
Fantasztikus gyűjtemény, különleges "ereklyék", igazi csemege minden Beatles rajongónak. A tulajdonosok is nagyon kedvesek, látszik, hogy szívük-lelkük benne van az egészben. Az esti előadás is nagyon érdekes volt, no meg a koncert is szuper. Köszönjük!!
Vivien Farkas
Vivien Farkas
2017-10-07T17:30:30+0000
Justyna Paszkowska
Justyna Paszkowska
2017-10-05T17:42:52+0000
A great place with an incredibly friendly approach towards visitors. I highly recommend seeing this collection during a stay in Eger.
Zbigniew Sendek
Zbigniew Sendek
2017-09-30T18:39:14+0000
Super miejsce. Ciekawie pomyślane. Mili i kompetentni ludzie obsługujący zwiedzających. Można robić zdjęcia.
Ákos Gergely
Ákos Gergely
2017-09-30T11:00:33+0000
Bernadett Csonka
Bernadett Csonka
2017-09-29T11:52:23+0000
Tamás Vigh
Tamás Vigh
2017-09-21T14:44:30+0000
Kiszely Flóra
Kiszely Flóra
2017-09-21T14:40:14+0000
Az egri Beatles múzeum egy valóságos kincsesbánya a rajongók számára! Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeret Beatles-mütyüröket nézegetni, érdekességeket olvasgatni a zenekarról, sikongatni a kedvencei után vagy akár a "gombafejűek" nótáit játszani. Nekem a Sárga Tengeralattjáró szoba volt a kedvencem. :) Köszönjük az élményt!
Attila Halmosi
Attila Halmosi
2017-09-14T11:46:25+0000
Jennifer Oláh
Jennifer Oláh
2017-09-10T09:11:46+0000
Orsolya Kerekes
Orsolya Kerekes
2017-09-09T14:20:51+0000
Nagyon jó hely. Soha nem láttam még ilyen jó kiállítást. :) �
Rózsa Bakosné Bimbó
Rózsa Bakosné Bimbó
2017-09-02T13:16:46+0000
Kohári Beáta
Kohári Beáta
2017-08-27T14:39:06+0000
Nagyon jól éreztük magunkat!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
Kaldenekkerné Gerda
Kaldenekkerné Gerda
2017-08-27T11:00:29+0000
Bianka Alexandra Iváncza-Gondár
Bianka Alexandra Iváncza-Gondár
2017-08-26T14:32:24+0000
Bianka Alexandra Iváncza-Gondár
Bianka Alexandra Iváncza-Gondár
2017-08-26T14:32:00+0000
Chaba Deme
Chaba Deme
2017-08-25T17:36:02+0000
Nagyszerű! Great museum! Чудесный музей! :)
Mónika Meggyesi
Mónika Meggyesi
2017-08-24T19:26:24+0000
Fédra Dobosné Lajhó
Fédra Dobosné Lajhó
2017-08-23T14:34:13+0000
Nagyon kíváncsi voltam a múzeumra. Csupa jót olvastam róla. Nem csalódtam, nagyon élveztem. Tetszett, hogy egy kisfilmmel indul az egész. Ráadásul a Shea Stadion beli koncertet imádom. Tök jó fej volt az idegenvezető is látszik, hogy imádja a "fiúkat". Összeségében hihetetlen, de élmény volt!�
Ivett Laura Szilágyi
Ivett Laura Szilágyi
2017-08-18T12:17:57+0000
Id Ruff Antal
Id Ruff Antal
2017-08-16T15:59:44+0000
nagyon tetszet föleg hogy fel vehettük a fellépö ruhákat sok fotot csináltunk ja és film vetitéssel kezdödöt az egész kiállitás vettünk polokat a nejemmel töbször viseljük Pécsen mégegy szer köszi hogy láthattuk a kiállitást
Brigitta Kinga Schvéd
Brigitta Kinga Schvéd
2017-08-15T22:42:48+0000
Loretta Bodó
Loretta Bodó
2017-08-15T13:33:31+0000
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Fantasztikus élmény volt!
Andi Kazsoki
Andi Kazsoki
2017-08-14T21:01:24+0000
Erika Bánkúti
Erika Bánkúti
2017-08-14T10:59:08+0000
Zsolt Lenti
Zsolt Lenti
2017-08-14T10:36:12+0000
Simply wonderful! � Billy-nek pedig üzenem, hogy YNWA!
Békéssy Klára
Békéssy Klára
2017-08-12T11:01:14+0000
Nagyon tetszik! Mindenkinek ajánlom, aki szereti a Beatlest! És mindenkinek ajánlom, hogy szeresse a Beatlest :)
Gabriela Męcik
Gabriela Męcik
2017-08-11T15:29:50+0000
Super miejsce. Warto zobaczyć.
Árvai József
Árvai József
2017-08-11T12:11:35+0000
Jópofa hely de túl drága, és egy picit hiperaktív volt az uriember aki körbe akart vezetni.
Máté Gábor
Máté Gábor
2017-08-08T10:44:09+0000
Professzionális az egész múzeum, a gigantikus gyűjteménnyel együtt!!! Nagyon jól éreztük magunkat! Nem Beatles rajongóknak is hatalmas élmény, csak ajánlani tudom mindenkinek ;)
László Kovács
László Kovács
2017-08-07T13:58:35+0000
Vida József
Vida József
2017-08-05T12:51:11+0000
Nagyon jól összeállított anyag. Látszik a ráfordított munka. Klassz élmény volt.
Ildikó Márton
Ildikó Márton
2017-08-04T20:52:54+0000
Fantasztikus élmény volt látni a rengeteg relikviát amik nagyon jól rendszerezve egy időutazás érzését adják. Ezt leírni/elmondani nem lehet, látni kell!
Fülöp Gabriella
Fülöp Gabriella
2017-08-03T18:10:14+0000
Kőműves Balázs
Kőműves Balázs
2017-08-01T09:41:23+0000
Tóth Csilla
Tóth Csilla
2017-07-31T18:31:30+0000
Igazán különleges múzeum! Fantasztikus gyűjtemény. Azt hiszem, egyszer nem elég megnézni...
Kapusi Éva
Kapusi Éva
2017-07-27T12:20:24+0000
Kőrösné Dali Tímea
Kőrösné Dali Tímea
2017-07-25T09:24:05+0000
Emily Szabados
Emily Szabados
2017-07-23T10:58:03+0000
Csudajó volt:)
Zsolt Berényi
Zsolt Berényi
2017-07-23T10:52:00+0000
Michael Zimmermann
Michael Zimmermann
2017-07-22T12:44:23+0000
Éva Czókoly
Éva Czókoly
2017-07-18T10:05:57+0000
Hajdu Orsi
Hajdu Orsi
2017-07-18T09:58:29+0000
Hiánypótló kiállítás! Köszönjük, hogy megnézhettük!!! ;)
Tomáš Cseh
Tomáš Cseh
2017-07-16T15:48:06+0000
Legjobbak vagytok!!! :) :) :)
Bettina Bodrogi
Bettina Bodrogi
2017-07-14T20:42:19+0000
Brancsek Csaba
Brancsek Csaba
2017-07-14T15:01:58+0000
Mint 67-es kicsit későn születtem... De gyerek korom meghatározó zenei irányzatává vált... A Múzeumról meg annyit... Ideköltözöm...
Ewa Drozd-Pokorska
Ewa Drozd-Pokorska
2017-07-13T20:48:30+0000
Gácsik Dénes Frigyes
Gácsik Dénes Frigyes
2017-07-12T16:07:25+0000
Petró Angéla
Petró Angéla
2017-07-09T07:45:49+0000
Marta Skowrońska
Marta Skowrońska
2017-07-07T14:51:24+0000
Balázs Takács
Balázs Takács
2017-07-06T13:23:20+0000
Philippe Fegey
Philippe Fegey
2017-07-04T06:43:39+0000
Thomas Syweltheos
Thomas Syweltheos
2017-06-29T17:11:11+0000
..Nem csalódtam, ezt vártam !!! GRATULA
Dankó Csaba
Dankó Csaba
2017-06-25T18:10:17+0000
Zsuzsanna Kamilla Incze
Zsuzsanna Kamilla Incze
2017-06-24T16:40:54+0000
Jenő Borbély
Jenő Borbély
2017-06-17T08:47:37+0000
Bálint Kocza
Bálint Kocza
2017-06-14T11:14:58+0000
Fless volt�
Halmai Oliver
Halmai Oliver
2017-06-09T13:11:56+0000
Kalauz Erzsébet
Kalauz Erzsébet
2017-06-01T17:08:28+0000
Hatalmas, jól összeválogatott anyagot láttunk nagyon szakavatott, lelkes kisérővel. Sajnos idő hiányában még sokminden kiolvasni való maradt Feltétlenül visszatérünk. Gratulálok a remek gyűjteményhez :-)
Mazán Tibor
Mazán Tibor
2017-05-28T12:16:09+0000
Kissé szkeptikusan érkeztem s kellemesen csalódtam ..:) a "filing " páratlan ..:) Ajánlom mindenkinek .
Szabó Katalin
Szabó Katalin
2017-05-23T12:38:10+0000
Igényes, egyedi, értékes, átgondolt kiállítás lelkes vezetéssel. Hogy miért az 5 csillag...:) Ezer hála...
Róbert Turcsek
Róbert Turcsek
2017-05-23T04:40:32+0000
Ezt látni kell mindenkinek!�
Ádám Lengyel
Ádám Lengyel
2017-05-13T10:14:40+0000
Beáta Görög
Beáta Görög
2017-05-12T10:24:52+0000
Zsofia Antok
Zsofia Antok
2017-05-09T13:55:31+0000
Mateusz Koza
Mateusz Koza
2017-05-04T15:11:19+0000
Andrzej Koziarski
Andrzej Koziarski
2017-05-02T09:26:58+0000
János Hudu
János Hudu
2017-04-20T14:59:36+0000
Judit Nemes
Judit Nemes
2017-04-19T08:57:55+0000
Két óra időutazás. Nagyon jó volt.
Mező Edina
Mező Edina
2017-04-18T09:14:06+0000
Nagy várakozással érkeztünk a múzeumba, s azt kell mondanom, nem csalódtunk! A kiállítás átgondolt, igényes kivitelű, izgalmas és csupa zene! A tulajdonos által készített filmet a Cavern Club hű másának boltívei alatt tekinthettük meg. A rövidfilm hangulatba hoz, megidézi a kort, melybe a Beatles-fiúk beleszülettek, gyermekkoruk és családjaik rövid bemutatásával szinte hiánypótló alkotásnak mondható. A tárlatvezető lelkesedése hamar átragad a látogatóra, mondandója rendkívül informatív, ugyanakkor humoros és lendületes. A kiállított tárgyak, relikviák, nagyszerű fotók időrendi sorrendben követik egymást, s a Beatles történetével párhuzamosan mindig jelen van az adott kor lényeges eseményeinek megidézése is, így valóságos időutazásban lehet részünk. Több interaktív ponton élhetjük ki rajongásunkat. Külön élvezet kipróbálni a "sikításmérőt", ami kijelzi, hány decibellel tudunk hangot adni a Fiúk iránti imádatunknak (persze itt a lányok az elsők). Tesztelhetjük magunkat Paul és Lennon... gitárjainak élethű másán is, magunkra ölthetjük a Bors Őrmester lemezborítóján viselt ruhákat, s mindenhol tömérdek fotót készíthetünk. Bebújhatunk a sárga tengeralattjáróba is, szóval az élményeknek se vége se hossza. A lányom és én 4 és fél órát töltöttünk itt, de úgy érezzük, érdemes lenne visszamenni, mert volt ott még mit nézni, hallgatni, kipróbálni. Az ötletgazdának, az alkotóknak és az ott dolgozóknak csak gratulálni tudok, minden elismerésem, és köszönet az élményért! Baráti üdvözlettel:Mező Edinaread more
Ágnes Roznár
Ágnes Roznár
2017-04-14T15:26:53+0000
Mogyorósi Péter
Mogyorósi Péter
2017-04-13T14:47:37+0000
Aki Egerben jár kihagyhatatlan! (A többi Halleban, Liverpoolban vagy Buenos Airesben.)
Simor Ferenc
Simor Ferenc
2017-04-11T16:49:12+0000
Szendrei Mária
Szendrei Mária
2017-04-10T06:43:52+0000
Szabolcs Sárkány
Szabolcs Sárkány
2017-04-08T12:14:38+0000
Péter Kovács
Péter Kovács
2017-04-03T08:53:46+0000
Csaba Kiss
Csaba Kiss
2017-03-31T20:56:00+0000
Már régóta szemeztem a múzeummal, de sosem volt időm bemenni. Most végre nem siettem. De volt egy kis bizonytalanság hogy mit is várjak tőle. Végülis csak egy csomó tárgy lesz ott. De a múzeum ehelyett picit elrepített arra a helyre amikor ezt a zenét hallgattam gyerekkoromban játék közben. Meg ahogy apukám és a nagybátyáim tekergették a magnót, cserélgették a szallagokat és mi ott ültünk velük és hallhattuk a zenét meg még sok más jó emlékhez és egy világba amit nem is ismerhettünk meg akkor.
Tamás Cserny
Tamás Cserny
2017-03-29T18:24:50+0000
Luca Juhász
Luca Juhász
2017-03-26T11:44:34+0000
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük az élményt.
Csabi Urban
Csabi Urban
2017-03-26T10:05:38+0000
Már lassan egy éve, hogy ott voltam, de még így is úgy gondolom, hogy maradandó emlékekkel lettem gazdagabb. Aki szereti és érdekli a Beatles, annak kihagyhatatlan. :)
Deák Ferenc
Deák Ferenc
2017-03-25T10:44:04+0000
István Boros
István Boros
2017-03-15T10:48:23+0000
Edit Sztankó
Edit Sztankó
2017-03-15T09:39:21+0000
Timkó Mátyás
Timkó Mátyás
2017-03-14T07:07:13+0000
Lazsádi Ákos
Lazsádi Ákos
2017-03-14T06:34:40+0000
Gabor Hegedüs
Gabor Hegedüs
2017-03-14T06:19:17+0000
Gyerekekkel voltunk, azóta szeretik a Beatlest. :)
Sas Andrea
Sas Andrea
2017-03-11T19:00:46+0000
Régóta készültem már a Múzeumba, hihetetlen élmény, mindenkinek ajánlani tudom, érdemes egy fél napot legalább itt eltölteni. Jó kis családi program, kedves fogadtatás, még kedvesebb és humorosabb tárlatvezetésben lehet része annak, aki ide eljön. Messziről jöttünk, de a hosszú út azonnal feledésbe merült, ahogy beértünk és meghallottuk a dalokat és megláttuk a rengeteg képet, tárgyakat. Köszönöm a lehetőséget, további jó munkát, sok-sok látogatót kívánok Nektek!
Melinda Farkas
Melinda Farkas
2017-03-11T18:05:08+0000
Ica Szanyi
Ica Szanyi
2017-03-06T09:56:10+0000
András Korsós
András Korsós
2017-03-06T09:49:50+0000
Világszenzáció!Számomra No1!
Kokas Ferenc
Kokas Ferenc
2017-01-24T22:10:54+0000
Hatalmas élmény volt. Minden Beatles Fan-nak kötelező :-)
Attila Nagy
Attila Nagy
2016-12-30T11:30:31+0000
Ditke Beki
Ditke Beki
2016-12-20T07:49:00+0000
Bogi Valkó
Bogi Valkó
2016-12-11T19:52:41+0000
Zita von Csákvári
Zita von Csákvári
2016-12-04T15:12:13+0000
Kihagyhatatlan � Még visszatérek �
Milu János Emlékére
Milu János Emlékére
2016-11-30T18:04:06+0000
Őry Agnes
Őry Agnes
2016-11-27T18:33:18+0000
Csaba Zámbó
Csaba Zámbó
2016-11-24T14:11:26+0000
Imre Lehoczky
Imre Lehoczky
2016-11-20T11:30:13+0000
Csütörtökön jártam a múzeumban , nagy utat tettem meg ! De mondhatom , hogy mindenek feletti érzés töltött el abban a két órában amit ott tölthettem ! Legszívesebben még ennyit töltöttem volna , de hosszú volt az út . Hatalmas tiszteletre méltó tisztelgés a 4 "GOMBAFEJŰ " irányába ez a múzeum , mert nélkülük ez a világ sokkal szegényebb lenne , és nem is ilyen !Köszönet ezért a tárlat vezetőinek , megalkotójának ! Mindenképp vissza zarándoklok még oda , és unokámat is feltétlen el fogom vinni ! Környezetemben mindenkinek elmesélem ezt a csodálatos élményemet !Köszönöm tisztelettel ! Tényleg minden teremben áhitattal hallgattam a dalokat , régen éreztem ilyen jól magam mint eme SZENTÉJBEN !!!
Viktória Szabó
Viktória Szabó
2016-11-05T17:58:47+0000
Koczor-Dombi Rita
Koczor-Dombi Rita
2016-11-03T09:41:49+0000
Next Reviews

Google Reviews

BEATLES Museum Road Eger (Eger, Hungary)
4.8
Based on 916 reviews
powered by Google
Renáta Sumi
Renáta Sumi
09:20 30 Oct 20
Amazing experience, a must visit place in Eger- not only for tourists.
Alexander Nagy
Alexander Nagy
18:39 03 Sep 20
Really amazing! Must go there! You may little bit feel that start just few weeks ago, but they go to really good way. Just need more English title of the things or someone who lead you cross the museum. Good job!
Richárd Tóth
Richárd Tóth
17:18 15 Aug 20
Nem vagyok oda a bandáért, de az ott dolgozó szőke hölgy rettentő aranyos volt, e mellett a múzeum is zseniális. 5*
Ma Szi
Ma Szi
18:20 13 Aug 20
Remek ötlet, zseniális összeállítás, tiszteletreméltó megszállottság. Bárhol megállná a helyét, remélem, fogja is! Mondjuk egy nagyobb térben. Örök élményt adott, hálásan köszönöm!
Kornél Kereszturi
Kornél Kereszturi
17:11 10 Aug 20
Egyedülálló kiállítás, a tárlatvezetés érdekes, még egy rövidfilmet is beiktattak. Ha mindent meg akar az ember nézni, pár órát rá lehet szánni, annyi az információ. Rajongóknak kötelező!
Renata Dobo
Renata Dobo
21:17 07 Aug 20
Nem vagyok fanatikus Beatles rajongó, de a zenéjüket imádom és rengeteg érdekes storyt tudtam meg a zenekarról, meg egy kicsit időutazás is volt. Nagyon tetszett a múzeumi dolgozók lelkessége és az, hogy minden kérdésre tudtak válaszolni. Az már biztos, hogy ez egy egyedi tárlat Magyarországon.
Mira
Mira
13:29 03 Aug 20
Aki szereti a Beatlest annak ez egy hatalmas élmény lesz! Az emberek akik fogadtak minket elképesztően segítőkészek és kedvesek voltak, látszott rajtuk, hogy igazi Beatles rajongók :))
Antony Tait
Antony Tait
12:07 19 Feb 20
Who'd have thought, a beatles museum in the middle of rural Hungary. The museum houses an avid fans collection, but is full of treasures and is large and well laid out. A birthday treat the visit was informative fun and thoroughly enjoyable.
francesco paolo santi
francesco paolo santi
07:07 30 Dec 19
Very nice museum, full of gadgets and documents. Worth a visit if you are in town and like music.
Magdalena Włodarska
Magdalena Włodarska
09:28 18 Aug 19
The best Beatles museum anywhere! Magnificent collection of photos and souvenirs! Great organisation. Hope to get back there one more time!
DouaPuncte G
DouaPuncte G
08:23 07 Aug 19
Great museum... but a little expensive...as a student...it was overpriced to get in...and couldn't afford any souvenirs...800 Hungarian money for a guitar pick
A Google User
A Google User
16:53 25 Jul 19
a must see if youre in eger! lots of fun stuff to see with tons of info! lots of little niche stuff is on display like candies and buttons, which i find interesting. staff also speak in english and there’s an interesting movie about their early life that they play. the museum is interactive as well in some parts! casual and hardcore fans will love this place
flora michaels
flora michaels
16:53 25 Jul 19
a must see if youre in eger! lots of fun stuff to see with tons of info! lots of little niche stuff is on display like candies and buttons, which i find interesting. staff also speak in english and there’s an interesting movie about their early life that they play. the museum is interactive as well in some parts! casual and hardcore fans will love this place
Mike Clarke
Mike Clarke
19:39 09 Jul 19
Wonderful experience. Beautifully laid out, it guides you through the Beatles' major years and supports it with a multitude of linked photographs and memorabilia. The start of the tour sets the tone in an unexpected, yet very memorable, way. I cannot recommend it enough.
Csenge Peták
Csenge Peták
21:47 02 Jul 19
Very friendly staff and a great overall experience.
randy Sigite
randy Sigite
22:28 09 Jun 19
Awesome collection of Beatles music
Assel Stambekova
Assel Stambekova
16:25 24 May 19
Loved my time here ! Great snapshots of The Beatles' journey, their successes and failures, personal stories, anecdotes, plenty of memorabilia, live and studio recordings. You can also put on headphones at different corners of the museum and sing along your favourite band songs. The host is super hospitable, welcoming and friendly.
József Farkas
József Farkas
05:33 15 Apr 19
The collection of pictures, objects is great, including some really rare pieces. There are many chanches for being active during our visit, and making funny selfies. We received a warm wellcome and a very detailed, interesting introducion from the gentleman in the museum. Give at least 1.5 hours. Strongly recommended for everyone, who heard ever at least one song of the Fab Four!
Bacsatyai Gyorgy
Bacsatyai Gyorgy
11:35 22 Mar 19
U think u know Beatles, just wait and see for yourself 😉👌
Peter Šebo
Peter Šebo
18:31 29 Dec 18
Great museum, plenty of stuff to see, helpful guides.
Filip Arlet
Filip Arlet
09:05 18 Sep 18
Amazing stuff there.
Adéla Pavelková
Adéla Pavelková
21:21 09 Sep 18
Nice place, amazing staff!
Moira Steiner
Moira Steiner
19:15 04 Sep 18
Totally worth it to visit this museum; the place is fantastic, it guides you through The Beatles' history perfectly in a wonderfully ambiented place and it has an amazing collection of the band's objects. I thought it was delightful that someone threw that love and dedication to build the museum. I can only be grateful.
עדי סיון גילדור
עדי סיון גילדור
16:41 18 Aug 18
Great exhibition! We had great time. Thank u
Alan Mackechnie
Alan Mackechnie
22:57 05 Aug 18
Best Beatles museum anywhere, and that includes Liverpool!
Next Reviews
error: Content is protected !!