fbpx

Közép-Európa Beatles múzeuma Egerben

Egri Roadster

All You Need Is Love

Egri Roadster

Az Egri Roadster formációt Gavrucza – Nagy László gitáros, zenetanár, Zámbó Csaba jazz zongorista és Peterdi Gábor gitáros, énekes alapította 2016-ban azzal a céllal, hogy az Egri Road Beatles Múzeum társulataként vidám, zenés, vetítéssel egybekötött műsorral vezesse be közönségét a liverpooli négyes elképesztő történetébe.

A The Beatles angol beatzenekar volt a popzene egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb zenekara, amely világszerte több mint 1,6 milliárd lemezt adott el, többet mint bármely más együttes. A popkultúra egészét nézve kevesen voltak, akik népszerűségükhöz, kritikai elismertségükhöz és széles körű kulturális hatásukhoz mérhetőek. A zenekar több eladási rekordot is felállított és több mint ötven Top 40-es kislemezük jelent meg. Az első brit zenekar volt, mely folyamatos népszerűségre tett szert az USA-ban, nem kevesebb mint 27 n° 1 helyezett dalt jegyezve csak Nagy-Britanniában és az USA-ban; ennek köszönhetően a Beatles a 20. század legsikeresebb zenekara lett.

Az Egri Roadster „Kirándulás Seholországba” című másfél órás előadása érdekfeszítő és szórakoztató történetekkel, legendákkal fűszerezve követi végig a zenekar pályafutását, miközben filmrészleteket nézhet, jól ismert slágerekbe és ritka felvételekbe hallgathat bele a közönség. Az előadást élő zene – és ha kedv támad hozzá – karaoke vagy akár közös éneklés is fűszerezi.

A történeti hűségről Peterdi Gábor az egri Beatles múzeum egyik alapítója és igazgatója gondoskodik, aki közel negyven éve foglalkozik a Beatles történetével.

  • Tudta, hogy alakult meg a zenekar?
  • Tudta, hogy volt egy ötödik tag is?
  • Milyen más nyelven adtak ki kislemezt?
  • Kik voltak magyarok a Beatles háza táján?

Most megtudhatja!

Az önfeledt szórakozás garantált!

 

Eddigi fellépések:

  • Hotel Korona Eger
  • Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Emlékpark (video) (képek)
  • Hatvany Lajos Múzeum, Hatvan (képek)

 

 

Kapcsolat

Zámbó Csaba 06 30 310 0775

 

 119,144 összes látogatás,  8 mai látogatás